Zone 5300 135

Tekenaar(s)
diverse auteurs - Zone 5300
Scenarist(en)
diverse auteurs - Zone 5300
Uitgeverij
Zone 5300
Verschijningsdatum

"Zone 5300 bestaat dertig jaar, en we beginnen dit feestelijke jaar met een van de meest uitzinnige covers die we ooit hebben gehad. De kunstenaar heeft het helaas niet meer mogen meemaken: Chris Berg, ook de maker van die allereerste, legendarische Zone 5300-omslagillustratie uit 1994, overleed een maand voor het verschijnen van deze editie. Chris wordt geëerd met een terugblik en een mooie selectie van recent werk.

Trots zijn we ook op Marsal Branco, de Braziliaanse kunstenaar/stripauteur die speciaal voor Zone 5300 zijn prachtige fantasyverhalen schrijft en tekent. Het extra lange Cabaleta is het tweede verhaal in een vierluik dat een ode brengt aan de kunsten, in zijn unieke wervelende stijl.

In een openhartig interview vertelt Peter van Dongen (RampokanFamilieziek, Blake en Mortimer) over zijn invloeden, zijn harde jeugd en de Indische identiteit. En over zijn strips, natuurlijk! 

Meer strips zijn er van Joe Dog (Geile Openingszinnen), Gidion van de Swaluw (Voedertijd) en vaste waarden als Charles GuthrieBerend J. VonkBart Schoofs en Schwantz

In het korte sf-verhaal De Man van Stof bundelen schrijver Marcel Ozymantra en illustrator Jeroen van Wijngaarden de krachten. Dat allemaal en nog veel, veel meer in deze nieuwe editie!"

Reeks
Zone 5300
Deel
135
Pagina's
68
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 8,95