Shaolin Moussaka integraal

Tekenaar(s)
Cyril Pedrosa
Scenarist(en)
David Chauvel
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum
oktober 2024

Tussen 2004 en 2006 publiceerde Delcourt de sf-jeugdreeks Shaolin Moussaka in drie Franstalige delen die Silvester nu vertaalt als een integrale. Het was de tweede samenwerking tussen Cyril Pedrosa en David Chauvel na hun trilogie Ring Circus, ook al als een integrale uitgegeven door Silvester. Ze hebben ook nog samen de jeugdstrip De Spookbrigade gemaakt. Pedrosa ging daarnaast voornamelijk de solotoer op met strips als Drie Schimmen, Eenzame Harten, De Gouden Eeuw, Portugal, Serum en Vier Jaargetijden. Chauvel is de gevierde scenarist van onder meer Wollodrïn, Arthur, Clownvisje, Cosa Nostra - Het Ware Verhaal, Robilar,...

"Dit zijn de ruimte-tijdavonturen van de meest onwaarschijnlijke atypische helden uit de stripwereld. Een 100% waanzinnig integraal album met drie complete verhalen (en bloopers)!

Moussaka is een charmante lijkenpikster. Ze ontmoet Meester Wang, die haar voorstelt om les te volgen aan zijn kungfuschool. Meester Wang zal al snel al zijn talenten demonstreren, want ze komen tal van gevaarlijke heerschappen tegen: een bloeddorstig kuiken, een welgevormde dame, een sheriff en zijn assistenten die de hele bende meeneemt naar Holly Hole..."

Reeks
Shaolin Moussaka
Pagina's
152
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
sciencefiction
Extra
complete verhalen
Prijs
met stofomslag
€ 39,95