Habemus Bastard 1: Een Noodzakelijk Wezen

Tekenaar(s)
Sylvain Vallée
Scenarist(en)
Jacky Schwartzmann
Uitgeverij
Dargaud
Verschijningsdatum

Na het voltooien van de trilogie Katanga was het uitkijken naar het volgende project van tekenaar Sylvain Vallée, ook gekend als tekenaar van Antananarivo, Er Was Eens en Gil St-André. Een nieuw project is het tweeluik Habemus Bastard. Het eerste deel is 88 pagina's dik en het slot van het tweeluik verschijnt later dit jaar.

Jacky Schwartzmann is de scenarist. Hij is een Franse schrijver van romans, toneelstukken en films vol met zwarte humor. In 2020 en 2022 schreef hij de niet-vertaalde stripverhalen Stop Work en Ils Sont Partout. Voor Habemus Bastard bedacht hij een komische thriller.

"Lucien is een huurmoordenaar. Hij levert keurig en vlekkeloos werk. Tot zijn lot hem op een dag inhaalt ... en hij de identiteit moet aannemen van een jonge priester. Lucien kan zich als geen ander aanpassen aan de hachelijkste situaties en weet wat hem te doen staat: om te overleven heeft hij cash nodig en al snel ziet hij het licht. Want, zoals hij zelf zegt: 'Religie is een soort business met de dood als spil. En dat is en blijft mijn werkgebied...'"

Reeks
Habemus Bastard
Deel
1
Pagina's
88
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
thriller
Extra
deel 1 van tweeluik
Prijs
€ 21,99