Tex Willer

Tex Willer Tex Willer Tex Willer Tex Willer
Tex Willer Tex Willer Tex Willer Tex Willer Tex Willer
Tex Willer Tex Willer Tex Willer Tex Willer Tex Willer

WEDSTRIJD TEX WILLER
Win alle 16 albums van Uitgeverij HUM!

Dit jaar viert de Italiaanse westernreeks Tex Willer zijn zeventigste verjaardag. Sinds enkele jaren geeft Uitgeverij HUM! weer albums uit in twee uitvoeringen: dikke albums in zwart-wit van meer dan tweehonderd pagina's in de reeks Tex Willer Classics en een reeks in kleur met reguliere albums door bekendere tekenaars. De uitgeverij schenkt dezer dagen het gratis album Rio Quemado weg van Tex Willer. Aan één gelukkige lezer van onze website geeft Uitgeverij HUM! dit album ook, samen met de vijftien albums die het al uitgaf, tien delen in de reeks Tex Willer Classics + vijf kleurenalbums waarvan deel 5 pas verschenen is.
Als je kans wil maken op dit knallende pakket, moet je het correcte antwoord op onderstaande vraag doorsturen.

De strip Tex Willer blijft fris omdat er doorlopend andere tekenaars gevraagd worden een verhaal uit de reeks te tekenen. Eén zo'n tekenaar is Giulio de Vita, die Krachtmeting in het Noorden maakte in de Tex Willer-kleurenreeks van Uitgeverij HUM! De Vita is de getalenteerde Italiaanse tekenaar van onder meer De Werelden van Thorgal: Kriss van Valnor. De vraag: Met welke bekende Nederlandse tekenaar klikte het toen Giulio de Vita vorig jaar op het stripfestival in Breda bij HUM! te gast was? (het antwoord is te vinden op een foto op de website van de uitgeverij)

Stuur je antwoord vóór 26 oktober naar info@stripspeciaalzaak.be.
Vergeet je thuisadres niet te vermelden in je mail!

Eén deelname per mailadres. Valsspelers met meerdere mailadressen herkennen we wel degelijk en worden gediskwalificeerd.