Daedalus Saga Uitgaven Uitgeverij L  
 
Stripinvasie

Tussen 1 en 8 december verschenen 51 nieuwe uitgaven bij onderstaande uitgeverijen. Nieuw verschenen strips worden voorafgegaan met nieuw
The Blue Orange
Dark Dragon Books
Microbe
Silvester
Standaard Uitgeverij
Standaard Strips / Professor Barabas / Stribbel Strips
Strips2Go!
Uitgeverij Personalia

Klik verder naar de eerder in december verschenen albums bij de volgende uitgeverijen:
The Blue Orange
Dark Dragon Books
Microbe
Silvester
Standaard Uitgeverij
Standaard Strips / Professor Barabas / Stribbel Strips
Strips2Go!
Uitgeverij Personalia
Raadpleeg ook de verschenen strips van
2019: januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustus
september oktobernovemberdecember
 
The Blue Orange
08/12
TOP
nieuw • Aline - Strips en Kunst voor de Eeuwige Jeugd 1: De Beschaving Voorbij (Anne Stalinski / Jeroen Funke / Typex / Wasco / Charlotte Dumortier / Ludwig Volbeda / Sanne Boekel) (SC/48p/€10,00)
> Nieuw strip- en illustratietijdschrift dat dankzij crowdfunding tot stand kon komen. Aline zal om de drie maanden verschijnen met nieuw werk van Nederlandse en Belgische stripmakers/-maaksters.


Dark Dragon Books
08/12
TOP
nieuw • De Aphrodieten 4: Severine (Emmanuel Murzeau naar de roman van Andréa de Nerciat) (HC/48p/€19,95)
> Laatste deel van de stripbewerking van een erotische roman.
nieuw • Artbook: Elsewhere (Jesper Ejsing) (HC/408p/€70,00)
> Maar liefst 408 pagina's illustratieplezier van de Deen Jesper Ejsing.
nieuw • Avatar 1: Tsu'tey's Pad (Jan Duursema + Sherri L. Smith) (SC/72p/€9,95)
nieuw • Avatar 2: Tsu'tey's Pad (Jan Duursema + Sherri L. Smith) (SC/72p/€9,95)
> In december 2020 wordt de tweede Avatar-film op de wereld losgelaten. In 2009 brak James Cameron met de eerste film alle potten en zette hij de 3D-ervaring in cinema's op een technischer hoger echelon. Dark Dragon Books wacht niet tot dan om een compleet nieuw Avatar-verhaal te presenteren. In december van dit jaar publiceert de uitgeverij het complete tweeluik Tsu'tey's Pad. Die twee albums van elk 72 pagina's onthullen gebeurtenissen waarnaar in de eerste Avatar-film slechts zijdelings wordt verwezen. De albums volgen het leven van Tsu'tey, de trotse strijder van de Omatikayaclan en verloofde van Neytiri, dat op zijn kop wordt gezet door de komst van de mens Jake Sully.
nieuw • Bij de Marine 2: Missie Resco (Luc Brahy + Thierry Lamy) (SC/48p/€8,95)
> "De Perzische Golf, heden. Manon wordt geplaagd door de demonen uit haar verleden en ze herstelt met moeite van de terroristische aanval die ze op wonderbaarlijke wijze overleefde. Maar dan wordt de Charles de Gaulle opnieuw getroffen. Tijdens een verkenningsmissie boven een Daesh-basis wordt een Rafale straaljager geraakt door luchtafweergeschut. Alexa, de pilote, komt met haar schietstoel midden in een gevechtszone terecht. Terwijl ze zich schuilhoudt tussen de ruïnes van een dorpje, moet ze wachten op het reddingsteam. Zal de redding op tijd komen?"
nieuw • Cluster collector's pack: Mythen & Sagen: Het Schaduwspel der Shinobis + 999, Dageraad van een Nieuwe Wereld (2xHC/€29,95) (met sleeve)
nieuw • Cluster collector's pack: Orcs & Dragons: Warcraft + Dragonero (2xSC/€29,95) (met sleeve)
nieuw • Cluster collector's pack: Triple War: Arale + The Bridge + Een Trap van Zand (3xSC/€29,95) (met sleeve)
> Drie collector's packs met one-shots in eenzelfe genre.
nieuwJack Wolfgang 3: Om de Liefde van een Panter (Henri Reculé + Stephen Desberg) (SC/64p/€8,95)
> Laatste deel van de thriller met vermenselijkte dieren en mensen.
nieuw • Luchtpost - Saint-Exupéry 1: De Heer van het Zand (Cédric Fenrandez + Pierre-Romland Saint-Dizier) (HC/48p/€19,95)
nieuw • Luchtpost - Saint-Exupéry 2: Het Koninkrijk tussen de Sterren (Cédric Fenrandez + Pierre-Romland Saint-Dizier) (HC/48p/€19,95)
> Deze albums vertellen over het leven van de Franse piloot en schrijver van De Kleine Prins, een van de best verkochte romans ter wereld. De tekeningen zijn van de tekenaar van De Vliegende Azen en de nieuwste delen van Wouden van Opaal.
nieuw • Marvel Action: Avengers 1 (Jon Sommariva + Matthew K. Manning) (SC/72p/€9,95)
> Kennismakingsverhaal voor de jeugd.
nieuw • Onliners collector's pack deel 1-2 (2xHC/€39,95) (met sleeve)
nieuwDe Overbodige Spion (VoRo + Frédéric Antoine) (HC/56p/€19,95)
> Strips die gesitueerd zijn in de Tweede Wereldoorlog blijven aantrekken bij stripliefhebbers. Voor hen is er deze maand het spionageverhaal De Overbodige Spion. Het one-shot in hardcover, inclusief dossier, is het werk van VoRo en Frédéric Antoine en is gebaseerd op ware gebeurtenissen. De inhoud: "Op 9 november 1942, om een uur of vijf, komt een vreemdeling het hotel binnen van het dorpje New Carlisle aan de Chaleurbaai. Von Janowski, luitenant bij de Duitse marine, komt onderzoek doen naar de bouw van de nieuwe Mosquito-bommenwerper die net in Gaspésie in productie is genomen... 1942, de U-boten van het Derde Rijk wagen zich regelmatig in de wateren van de Saint-Lawrencebaai. Via een van deze onderzeeërs willen de nazi's een spion Canada binnenkrijgen. Werner Von Janowski is daar niet bijzonder geschikt voor, maar hij spreekt Frans en Engels. Hij zal in New Carlisle aan land moeten gaan en vervolgens naar Montreal reizen om contact op te nemen met Adrien Arcand, een activist die herhaaldelijk heeft aangegeven positief tegenover het Hitler-regime te staan. Maar hij zit al een paar jaar in de gevangenis. En dat is niet het enige vreemde element aan dit verhaal."
nieuw • Schaamte en Vergetelheid (Alejandro Macho Andrès + Gregorio Muro Harriet) (HC/112p/€24,95)
> Deze dubbeldikke strip met een compleet verhaal is het werk van Alejandro Macho Andrès en Gregorio Muro Harriet. Zij voeren een stukje werkelijke geschiedenis op in een geromantiseerd sausje. Het is een hoofdstukje uit de wereldgeschiedenis die de Amerikanen liever hadden willen vergeten. "Manilla, 1897. Om zijn vader te helpen, die door een speling van het lot is geruïneerd, gaat José in militaire dienst op de Filipijnen. Een jaar later komt ook zijn jongere broer Felix in Manilla aan. Maar wanneer er een oorlog uitbreekt tussen Spanje en de Verenigde Staten, komt de archipel klem te zitten tussen deze twee grootmachten en de Filipijnse onafhankelijkheidsstrijders. Zullen de twee broers worden herenigd tegen de achtergrond van dit turbulente hoofdstuk uit de geschiedenis, of...? De Filipijnse opstand, die ontstond na het Spaans-Amerikaanse conflict van 1898 en werd onderdrukt door het Amerikaanse leger, kostte in drie jaar tijd meer dan een miljoen burgerslachtoffers."
nieuw • Schaduw over Berlijn (Arne Jysch naar de roman van Volker Kutcher) (HC/216p/€29,95)
> Arne Jysch presenteert Schaduw over Berlijn naar het boek van Volker Kutcher, vol misdaad en politieke intriges, dat ook de tv-serie Babylon Berlin inspireerde. "Berlijn, 1929. Uit de rivier de Spree wordt het lichaam geborgen van een bruut gemartelde Rus. Gereon Rath, rechercheur van de zedenpolitie, ziet daarin een mooie kans om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje in de Berlijnse onderwereld op zoek naar de moordenaar. Zo legt hij een samenzwering bloot die langs Russische bendes voert naar de allerhoogste politieke kringen, waar achter de schermen een staatsgreep wordt beraamd. Waar hij echter niet op rekende is dat hij daarbij zelf als verdachte wordt gezien."
nieuw • Serpieri Western Collectie 4: Tecumse (Paolo Eleuteri Serpieri) (HC/112p/€29,95)
nieuw • Serpieri Western Collectie verzamelbox deel 1-2-3-4 (4xHC/€139,95)
nieuw • Serpieri Western Collectie verzamelbox (€19,95) (lege box met artprint)
> Vierde en meteen ook laatste deel in de Serpieri Western Collectie met vroegere westernverhalen van Druuna-tekenaar Paolo Eleuteri Serpieri. Net zoals van Druuna afgelopen zomer is er ook van deze reeks een verzamelbox verkrijgbaar. Je kan de box met de vier delen (samen goed voor zeshonderd pagina's westernplezier) kopen tegen 139,95 euro. Voor wie de albums al los heeft gekocht en ook dat vierde deel los wil kopen, is er de optie om een lege verzamelbox aan te schaffen tegen 19,95 euro. Daar krijg je ook nog een luxeprent bij.
nieuw • Star Wars cyclus 12: De Afstraffing van Shu-Torun 1 (Salvador Larroca + Kieron Gillen) (SC/64p/€9,95)
nieuw • Star Wars cyclus 12: De Afstraffing van Shu-Torun 2 (Salvador Larroca + Kieron Gillen) (SC/64p/€9,95)
> "Door het verraad van koningin Trios van Shu-Torun kon het kwaadaardige Galactische Keizerrijk een verrassingsaanval lanceren op de vloot van de Rebellenalliantie. Hierdoor werden de rebellen uiteen gedreven en werd hun heroïsche zaak bijna voor eens en altijd de grond in werd geboord. Nu heeft Leia een appeltje te schillen met het Keizerrijk — en met koningin Trios..."
nieuw • Star Wars: Darth Vader collector's pack Muiterij op Mon Cala deel 1-2 + Vervlogen Hoop deel 1-2 (4xSC/€39,95) (met sleeve)
nieuw • U-47 9: Jagen in een Troep (Gerardo Balsa + Mark Jennison) (HC/48p/€19,95)
> "Engeland heeft zojuist een nieuw konvooi, begeleid door een krachtige luchtvloot, van cruciaal belang voor de geallieerden, naar Afrika gezonden. Geconfronteerd met deze inzet van troepen, is de U-47 uitgerust met een totaal innovatief detectiesysteem dat voor suprematie moet zorgen. Maar geconfronteerd met commandant Walters en zijn troepen, zullen Prien en zijn mannen op de proef worden gesteld om geen zware nederlaag te lijden.
nieuw • U-47 10: Hitlers Piraten (Gerardo Balsa + Mark Jennison) (HC/48p/€19,95)
> "De HMS Tudor heeft in het geheim een lading goud aan boord die de loop van de oorlog zou kunnen veranderen. Wanneer de bemanning dit geheim ontdekt, vermenigvuldigt het verraad zich, maar de vijand wacht ook op deze gelegenheid om een schat te pakken die zeer nuttig zou kunnen zijn voor het Reich ... Wanneer de U-47 zich op het spoor zet van dit fortuin zou de HMS Tudor, die zonder escort vaart, de inzet van alle achtervolgingen kunnen worden!"
nieuw • Unit 66 collector's pack deel 1-2-3-4 (4xHC/€79,95) (met sleeve)
nieuw • Wolverine: Origin 1 (Andy Kubert + Paul Jenkins) (SC/72p/€9,95)
nieuw • Wolverine: Origin 2 (Andy Kubert + Paul Jenkins) (SC/72p/€9,95)
> Compleet tweeluik in softcover door Andy Kubert en Paul Jenkins. "Het complete en controversiële verhaal dat eindelijk de geheimen van Wolverines verleden onthult. Wolverine is de perfecte moordmachine, maar wie was hij voor die tijd? Waar komt hij vandaan? Lees in dit romantische tijdsdocument alles over de jonge jaren van de populairste mutant van Marvel. Het is tijd voor antwoorden."


Microbe
08/12
TOP
nieuwOrbital 8: Contacten (Serge Pellé + Sylvain Runberg) (SC/56p/€8,95)
nieuwOrbital 8: Contacten (Serge Pellé + Sylvain Runberg) (HC/56p/€19,95)
> De sf-reeks Orbital van Serge Pellé en Sylvain Runberg (Heroveringen, Millennium) is tot nu toe het grootste verkoopsucces van de nog jonge uitgeverij Microbe die de reeks voortzette nadat Dupuis er in vertaling mee stopte. Contacten is het slot van het vierde tweeluik dat eindigt met een dramatische cliffhanger. De inhoud: "Caleb, Mezoke en Dernid begrijpen eindelijk de boodschap van hun nevronomenruimtschip Angus. Angus’ soortgenoten pleegden geen zelfmoord terwijl ze bij hun implosie enkele steden van de Confederatie vernietigden. Ze zijn zelf het slachtoffer van onbekende, moordzuchtige entiteiten die hen één na één uitroeien. De schepen kwamen in de buurt van overbevolkte metropolen en bedreigden miljoenen levens: een dodelijk ultimatum om de Confederale bestuurders te dwingen de steden te hulp te komen. Orbital gelast zijn afvallige agenten om de entiteiten op te sporen op de thuisplaneet van de nevronomen en hen uit te schakelen. Maar is dat wel mogelijk?" Het album verschijnt weer in een gelimiteerde hardcover (driehonderd exemplaren) en softcover. De eerste zeven delen zijn alle in softcover herdrukt. Een eerder aangekondigde verzamelbox voor de reeks in coftcover en een luxeintegraal van de eerste vier delen zullen later verschijnen. Door productiefouten moet de drukker zijn werk opnieuw doen.


Silvester
08/12
TOP
nieuwConquests 1: Islandia (Zivorad Radivojevic + Jean-Luc Istin) (SC/80p/€9,95)
nieuwConquests 2: Deluvenn (Bertrand Benoît + Nicolas Jarry) (SC/64p/€9,95)
> De eerste twee delen van de vijfdelige sf-reeks nu ook in softcover.


Standaard Uitgeverij
08/12
TOP
nieuw • F.C. De Kampioenen 105: Patatten en Saucissen! (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50)
> Binnenkort komt de vierde film van F.C. De Kampioenen in de zalen met de titel Viva Boma!. Hec Leemans borduurt daarop verder met de aan de film verwante titel Patatten en Saucissen!, maar het is géén stripbewerking van deze film. Het is een compleet eigen verhaal. "Carnaval nadert en het dorp gaat op zoek naar een Prins Carnaval. Verschillende kandidaten dienen zich aan, waaronder Boma, die hierin een promotionele kans ziet voor zijn oneetbare worsten. Maar ook Carmen dient zich aan: zij wil het tegen Boma opnemen om Prinses Carnaval te worden. Er ontstaat een bittere strijd tussen beide kandidaten. Wie zal het halen? Freddy Focus wil intussen het hele gebeuren vastleggen op film. Maar daar willen de Kampioenen niet meer van weten..."
nieuwDe Kiekeboes 154: Iemand Moet het Doen (Merho met medewerking van Thomas Du Caju en Jos Vanspauwen) (SC/48p/€6,99)
nieuwDe Kiekeboes 154: Iemand Moet het Doen (Merho met medewerking van Thomas Du Caju en Jos Vanspauwen) (HC/52p/€60,00) (luxe met ex libris)
nieuwDe Kiekeboes 154: Iemand Moet het Doen (Merho met medewerking van Thomas Du Caju en Jos Vanspauwen) (HC/52p/€100,00) (superluxe met ex libris)
> "Wat gebeurde er met Regi Veggie? Hij is het nieuwe lief van Fanny en tevens eigenaar van het vegetarisch restaurant 'Eet iek'. Nadat Regi gemolesteerd wordt, verdwijnt hij spoorloos. Wie zit er achter zijn verdwijning? De arrogante projectontwikkelaar die een oog liet vallen op zijn pand? Of spelen er nog andere belangen een rol? Als de politie de handen van de zaak haalt, gaan de Kiekeboes zelf op onderzoek, zwaar gehinderd door de irritante Dries Steene die hun strip moet keuren op politieke correctheid." Dit album is het laatste met de medewerking van Thomas Du Caju. Voortaan wisselen Kristof Fagard en Steve Van Bael het tekenwerk af, in inkt gezet door Jos Vanspauwen, allemaal onder supervisie van Merho.
nieuwDe Kronieken van Amoras 5: De Killerbacterie (Charel Cambré + Marc Legendre) (SC/56p/€7,99)
nieuwDe Kronieken van Amoras 5: De Killerbacterie (Charel Cambré + Marc Legendre) (HC/60p/€65,00) (luxe met ex libris)
nieuwDe Kronieken van Amoras 5: De Killerbacterie (Charel Cambré + Marc Legendre) (HC/60p/€100,00) (superluxe met ex libris)
> "Met het geld dat tante Sidonia in Gardavu! won, kopen onze vrienden een caravan waarmee ze op vakantie gaan. Wetenschappers hebben in de permafrost een onbekende bacterie ontdekt die het leven op aarde bedreigt. De Academie doet er alles aan om deze ontdekking in handen te krijgen, maar er zijn kapers op de kust. En dan blijkt op de camping, waar Suske en Wiske en co zitten, ook een oude bekende rond te lopen."
nieuw • De Rode Ridder integraal 6: De Eerste Avonturen 1966-1967: 31. De Groene Mummie - 32. Angst over Nevelland - 33. Het Beleg van Crowstone - 34. De Stenen Beelden - 35. Het Derde Wapen - 36. De Zwarte Roos (Eduard De Rop / Studio Vandersteen + Willy Vandersteen) (HC/232p/€34,99) (met ex libris van Fabio Bono)
nieuw • De Rode Ridder integraal 6: De Eerste Avonturen 1966-1967: 31. De Groene Mummie - 32. Angst over Nevelland - 33. Het Beleg van Crowstone - 34. De Stenen Beelden - 35. Het Derde Wapen - 36. De Zwarte Roos (Eduard De Rop / Studio Vandersteen + Willy Vandersteen) (HC/232p/€75,00) (met ex librissen van Fabio Bono en Claus D. Scholz)
> Laatste integraal in deze vorm. In 2020 en 2021 start een zevendelige integrale reeks om een eerste periode van de door Karel Biddeloo getekende en later ook geschreven verhalen te bundelen.
nieuw • De Rode Ridder 264: Een Zachte Dood (Fabio Bono + Marc Legendre) (SC/32p/€6,50)
nieuw • De Rode Ridder 264: Een Zachte Dood (Fabio Bono + Marc Legendre) (HC/36p/€60,00) (luxe met ex libris)

nieuw • De Rode Ridder 264: Een Zachte Dood (Fabio Bono + Marc Legendre) (HC/36p/€100,00) (superluxe met ex libris)
> "Johan laat Allis achter en reist alleen verder. Hij redt een krabbenvisser van de verdrinkingsdood, maar komt zelf in de problemen wanneer een groep strandjutters opdaagt. Het lijkt alsof de Rode Ridder door zijn verleden ingehaald wordt, maar is het zijn verleden wel?"
nieuw • Suske en Wiske 350: Nacht van de Narwal (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (SC/48p/€6,99)
nieuw • Suske en Wiske 350: Nacht van de Narwal (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (HC/52p/€60,00) (luxe met ex libris)
nieuw • Suske en Wiske 350: Nacht van de Narwal (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (HC/52p/€100,00) (superluxe met ex libris)
> "Suske krijgt een geheimzinnige narwaltand in handen waarin oude runen gekerfd staan. Wanneer hij deze vertaalt, verschijnt de geest van Arkin, zoon van een oude Vikingkoning. Arkin zou koning worden, maar liet de magische narwaltand van zijn vader onbewaakt achter waardoor deze gestolen werd door een concurrerende familie. Die tand is het symbool van de macht en wie hem in het bezit heeft mag de troon bestijgen. Arkin bekocht deze fout met zijn leven en werd door de goden gestraft. Zij geven Arkin de taak iemand te zoeken die zijn familie een nieuwe narwaltand kan bezorgen. Suske aanvaardt de opdracht en onderneemt samen met zijn vrienden een tocht naar Groenland. Daar zullen ze trachten een narwaltand buit te maken. Een reis vol onvoorziene gevaren!"


Standaard Strips / Professor Barabas / Stribbel Strips
08/12
TOP
nieuw • Rode Ridder Trilogie 8: 225. De Furiën - 226. Het Helse Verbond - 227. De IJzeren Kroon (Claus D. Scholz + Claus D. Scholz Martin Lodewijk) (HC/104p/€350,00) (luxe met originele plaat en ex libris)


Strips2Go!
08/12
TOP
nieuw • Alexander De Grote 4: De Vloek van Poseidon (Bart Proost + Bart Cassauwers) (SC/48p/€6,95)
> Vijfde album (er bestaat ook een nummer 0 met gags over de jongere Alexander De Grote) met een vervolgverhaal vol gags. "In dit album begint Alexander aan zijn grote veldtocht tegen de Perzen. Hij steekt namelijk de Hellespont over en gaat op zoek naar het zwaard van Achilles. Dat wapen zou in een tombe in Troje liggen. Maar ongewild verandert de reis van Alexander in een echte odyssee. Zo kruisen de god Poseidon, de tovenares Circe en vele andere mythische wezens zijn pad. Om nog maar te zwijgen over een hardnekkige verslaving..."


Uitgeverij Personalia
08/12
TOP
nieuwSaul 2: Eindstation (Apri Kusbiantoro + Willem Ritstier) (HC/64p/€19 /95)
> Hardcoveruitvoering met andere cover en extra dossier.
nieuw • Stripkookboek (Erwin Suvaal / Gerard Leever / Ralph Dikmans / Boy Akkerman / Arjen Vriezekolk / Renée Rienties / Gerben Valkema / Henrieke Goorhuis / Stanley Heinze / Meinte Strikwerda / Dinesh van den Berg / Remco Lee Polman / Daan Jippes / Jeroen Steehouwer / Irene Berbee / Eric Heuvel / Uco Egmond / Dimitri Jansma / Marq van Broekhoven / Martin Lodewijk / Robert van der Kroft / Ralph Brendt / IJsbrand Oost / René Uilenbroek / Wil Raymakers / Wouter Tulp / Maarten Wolterink / Vick DeBergh / Jan-Willem Spakman / Pieter Hogenbirk / Wilbert van der Steen / Ed van der Linden / Danker-Jan Oreel / Dick Heins / Mike Hollotcheff / Rob Derks / Andrea Kruis / Jan van Haasteren / Fred de Heij / Hans van Oudenaarden / Johan Neefjes / Mark van Herpen / Maarten Gerritsen / Alex van Koten / Ron Schuijt / Romano Molenaar / Hugo Seriese / Willem Ritstier / Dick Matena / Margreet de Heer / Dennis Spaans / Tim Artz / Michiel Offerman + Leon Verhoeven) (HC/120p/€24 /95)
> Nederlander Leon Verhoeven is in het dagelijks leven chef-kok en daarnaast een stripliefhebber. In Stripkookboek combineert hij beide passies. Hij stelde een kookboek samen met zestig makkelijk te bereiden gerechten met per gerecht een illustratie van een Nederlandse striptekenaar. Leon werkt inmiddels aan een tweede Stripkookboek met illustraties van alleen maar Vlaamse tekenaars.


TOEKOMST
Te Verschijnen
Op Stapel
TOPPERS
13 x XIII
14-18
De 25 bekendste konijnen
20 jaar Arcadia, 20 topstrips
25 jaar Vrije Vlucht
30 jaar Kiekeboe
49 Kanjers van Oranje
50 jaar De Rode Ridder
60 jaar Nero
70 jaar Kuifje-weekblad
80 jaar Robbedoes
Aantrekkelijkste Heldinnen Top 540
Asterix Top Six
Batmanspecial
BelgenTop 100
De Blauwbloezen Top 49
De Grenzeloze Top 500 (2010)
De Grenzeloze Top 500 (2012)
De Honderd Hoogtepunten van Willy Vandersteen
De Rest van de Wereld Top 50
FransenTop 100
Jaartoppers
Jommeke Top 10
De Kiekeboes top-15 (M/V)
Koppeltjestop 20
Napoleon in de strip
ReeksTop 50
Robbedoes
Schrijvers over Strips
Schurken- & Feeksentop
Star Wars
Suske en Wiske: 70 stroken in 70 dagen
Urbanus Top 15
De Wereld rond Franquin
Westernstrips