Daedalus Saga Uitgaven Uitgeverij L  
 
Stripinvasie

Tussen 3 en 9 november verschenen 49 nieuwe uitgaven bij onderstaande uitgeverijen. Nieuw verschenen strips worden voorafgegaan met nieuw
Ballon Comics
Blloan
Casterman
Dupuis
Glénat
Graton
Le Lombard
Sanoma
Soul Food Comics
Standaard Uitgeverij
Uitgeverij Personalia
Van Halewyck

Klik verder naar de eerder in november verschenen albums bij de volgende uitgeverijen:
Ballon Comics
Blloan
Casterman
Dupuis
Glénat
Graton
Le Lombard
Sanoma
Soul Food Comics
Standaard Uitgeverij
Uitgeverij Personalia
Van Halewyck
Raadpleeg ook de verschenen strips van
2018: december
2019: januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustus
september oktobernovember
 
Ballon Comics
08/11
TOP
nieuw • Jommeke 297: Speelgoed Overboord (Philippe Delzenne) (SC/48p/€5,95)
> "Sinterklaas is met zijn boot vol speelgoed onderweg naar België, wanneer hij in een zware storm terechtkomt en een deel van zijn lading kwijtspeelt. Wat een ramp! De kinderen van Zonnedorp zullen dit jaar dus niets krijgen van Sinterklaas... Of toch? Sinterklaas roept de hulp in van zijn goede vriend Jan Haring. Samen met zijn scheepmaats Jommeke en Filiberke trekt die eropuit om de vermiste container op te sporen. Waar zou al dat speelgoed toch kunnen zijn?"


Blloan
08/11
TOP
nieuwSlowburn (André Franquin + Marcel Gotlib) (HC/56p/€12,95)
> Heel bijzondere uitgave van een kortverhaaltje van André Franquin en Marcel Gotlib. "Slowburn is een gag in 'quatre-mains', gemaakt door Franquin en Gotlib voor Fluide Glacial nummer 9 uit februari 1977. Hij bestond uit drie pagina's. Het uitgangspunt was eenvoudig: Franquin tekende twee katten, in zwart-wit, in een aantal (compromitterende) poses. Gotlib verzon bij die platen tekstballonnetjes en ging aan de slag met het materiaal dat hij had. Hij kantelde de tekeningen, retoucheerde hier en daar iets en maakte zo een gag in zestig vakjes... terwijl Franquin er maar twintig had getekend! In deze uitgave zie je de volledige gag, aangevuld met twee originele platen van Franquin en een achtergronddossier. Op die manier krijg je een inkijk in de totstandkoming van de gag, de werkwijze van de auteurs en hun bedoeling." Dat korte verhaaltje met alle extra's wordt nu opengebroken naar een albumpje in hardcover van 56 pagina's.


Casterman
08/11
TOP
nieuwRembrandt (Typex) (HC/264p/€29,95) (heruitgave)
> Heruitgave van dit meesterwerk uit 2013, aangevuld met zestien bonuspagina's, nu in hardcover met wikkel.


Dupuis
08/11
TOP
nieuwDe Avonturen van Buck Danny 2: Blackbirds 2/2 (André Le Bras + Frédéric Zumbiehl / Patrice Buendia) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuw • De Blauwbloezen 50: De Klopjacht (Willy Lambil + Raoul Cauvin) (SC/48p/€7,50) (herdruk)
nieuwDe Blauwbloezen 55: Mijn Broer de Indiaan (Willy Lambil + Raoul Cauvin) (SC/48p/€7,50) (herdruk)
nieuwDe Blauwbloezen 62: Salie (Willy Lambil + Raoul Cauvin) (SC/48p/€7,50) (herdruk)
nieuwGame Over 2: No Problemo (Adam / Midam + Adam / Virginie Augustin / M. Fourrier / Midam) (SC/48p/€6,95) (herdruk)
nieuw • Game Over 3: O, Wat Schattig! (Adam / Midam + Midam / Noblet) (SC/48p/€6,95) (herdruk)
nieuw • Game Over 18: Bad Cave (Adam / Midam + Midam / Thitaume) (SC/48p/€6,95)
> Game Over verhuist van Ballon Comics naar Dupuis. Ook Kid Paddle is terug bij deze uitgeverij. Rechtenkwesties en zo. In het Frans zaten beide reeksen bij Glénat nadat ze eerst bij Dupuis gelanceerd werden. Van Game Over verschijnt nu deel 18. "Eenvoudiger wordt een videogame niet: een kleine held met twee linkerhanden, een domme prinses, hysterisch en bijna even onhandig als haar redder, en dan een bende Blorks, de ene nog lelijker, wreder en gemener dan de andere. Zij hebben maar een doel in hun leven: voorkomen dat de held de prinses bevrijdt. En als ze die zo nu en dan kunnen afslachten, gaan ze zich niet inhouden. Hun samenspel leidt naar het onvermijdelijke 'Game Over' waarop elke gag uitmondt. Op dat ritme serveert Midam een symfonie aan woordeloze en meedogenloze gags die steeds hun doel treffen."
nieuw • Huisdiergeheimen 2 (Jean-Michel Goum + Lapuss') (SC/48p/€6,95)
> "Wat zou jij doen als je het huis of het appartement een hele dag helemaal voor jezelf had? En wat als je een kat, hond, hamster of konijn bent? Zodra hun baasjes gaan werken, hebben zij immers alle ruimte voor zich, en kunnen ze genieten van hun dag. Tijd voor avonturen en voor feest. Af en toe halen ze ook kattenkwaad uit… maar ze zijn zo schattig dat we hun alles vergeven! Pompon waant zich een superkonijn. Daisy, een nieuwkomer, roept de hulp van Superpompon in. Max heeft wat stress sinds de komst van de baby. Hij moet op bezoek bij een speciale dierenarts om daarna stage te lopen aan de zijde van Rooster, een hond die voor niets bang is. Gidget gaat les volgen bij Chloé om een echte kattin te worden. En Pops, de oude basset, heeft een ‘ongehoorzaamheidsschool’ geopend voor alle puppy’s uit de wijk. Geen tijd om je te vervelen dus! Ze zijn al wereldberoemd dankzij de eerste film Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) van Universal Pictures en Illumination Entertainment, dus je kent ze vast al... Hier zijn Max, Duke, Mel, Gidget, Pompon, Chloé, Ozone en de anderen. Volg hun avonturen in gags van een of twee pagina's."
nieuw • Jeremiah 37: Het Beest (Hermann) (SC/48p/€7,95)
nieuw • Jeremiah 37: Het Beest (Hermann) (HC/48p/€15,95)
> "Jeremiah en Kurdy zijn in een godvergeten oord beland, tussen de weiden waar schapen grazen. Ze willen alleen maar iets drinken en, als het even kan, wat geld winnen bij het pokeren. Maar de landbouwgronden zijn niet meer dan braakliggende grond die nauwelijks door herders wordt bezocht. Woeste en wilde dieren teisteren de kuddes en vallen de mensen al een tijdje aan. Virna, een jonge herderin die het niet zo nauw neemt met de wet, brengt Jeremiah en zijn gezel naar de ranch van haar familie. Het tweetal is van plan er maar een nacht te blijven, maar raakt betrokken bij een oorlog om de gronden. Een deel van de bevolking wil zijn gronden verkopen aan een rijke edelman uit de streek, terwijl andere boeren hun kuddes willen laten grazen. Maar de wolven laten hun geen keuze. Als de mist komt opzetten, roeit een gigantisch beest de schapen en hun bewakers uit. Door Virna’s mooie ogen besluit Jeremiah partij te kiezen en te strijden in een oorlog die bij voorbaat verloren lijkt."
nieuw • Kid Paddle 5: Gratis Monster met Slagroom (Midam) (SC/48p/€6,95) (herdruk)
nieuwLargo Winch 17: Zwarte Zee (Philippe Francq + Jean Van Hamme) (SC/48p/€7,95)
nieuwLargo Winch 20: 20 Seconden (Philippe Francq + Jean Van Hamme) (SC/48p/€7,95)
nieuwDe Muziekdoos 1: Welkom in Pandoria (Gijé + Carbone) (SC/56p/€6,95) (herdruk)
nieuwRobbedoes: Hoop in Bange Dagen 2: De Gruwel Neemt Toe (Émile Bravo) (SC/92p/€9,95)
> Het vierluik Robbedoes: Hoop in Bange Dagen zal tegen eind volgend jaar compleet zijn. Deel 2 telt alweer 92 pagina's. "Op het einde van het eerste deel van Hoop in Bange Dagen zien we hoe Kwabbernoot op de trein naar Duitsland stapt. Vallen zijn artikels zo in de smaak bij de Duitsgezinde redactie van Le Soir dat hij een promotie krijgt? Slaagt Robbedoes erin het gekke plan uit zijn hoofd te praten? De Tweede Wereldoorlog is in volle gang, en ook onze twee vrienden ontsnappen niet aan de harde realiteit. Robbedoes houdt vast aan zijn ijzersterke principes, maar er moet brood op de plank komen, en hoe moet hij zijn huur betalen? Bovendien blijft Kassandra steeds maar door zijn hoofd spoken... In een wereld waar goed en kwaad in elkaar overvloeien, proberen onze vrienden het rechte pad te kiezen. Door zichzelf te blijven spelen ze een aanzienlijke rol in de strijd en worden ze voor velen ook letterlijk hoop in bange dagen."


Glénat
08/11
TOP
nieuwSuper Mickey (Pieter De Poortere) (HC/64p/€24,95)
> De allereerste Mickey Mouse-strip door een Vlaamse tekenaar, Pieter De Poortere, bekend van Boerke. "Paniek in de zoo! Wie gaat er schuil onder het kostuum van Super-Goofy? Voor Mickey en zijn vrienden blijft het een mysterie! De aandachtige lezer weet al dat het niemand minder is dan Goofy die de superheldencape draagt. Dankzij magische pindanoten heeft hij superkrachten gekregen! Deze superheld zet boeven achter slot en grendel, redt katten uit een boom en haalt een passagiersschip uit woelig water. Op een dag is hij snipverkouden en niest hij zo hard dat hij in volle vlucht al zijn magische pindanoten kwijtraakt! De noten belanden midden in de zoo waar ze worden opgesmikkeld door de dieren, die de zoo en de hele stad op stelten zetten, tot groot jolijt van Boris Boef en zijn bende. Zij profiteren van de afwezigheid van Super-Goofy. Gelukkig waakt Mickey, die geen seconde twijfelt en de heldenplunje aantrekt zodat er weer orde heerst in de stad! Pieter De Poortere, de auteur die naam maakte met Boerke, vertelt een hilarisch avontuur van Mickey! Hij maakt in dit album geen gebruik van zijn trashy humor, maar houdt wel vast aan woordeloze gags en zijn onnavolgbare visuele humor in dit album dat groot en klein aan het lachen zal brengen."


Graton
08/11
TOP
nieuwMichel Vaillant seizoen 2 3: Hoogspanning (Marc Bourgne / Benjamin Benéteau + Denis Lapière / Philippe Graton) (SC/56p/€7,95) (herdruk)
nieuwMichel Vaillant seizoen 2 4: Crash (Marc Bourgne / Benjamin Benéteau + Denis Lapière / Philippe Graton) (SC/56p/€7,95) (herdruk)
nieuwMichel Vaillant seizoen 2 5: Heropstanding (Marc Bourgne / Benjamin Benéteau + Denis Lapière / Philippe Graton) (SC/56p/€7,95) (herdruk)
nieuwMichel Vaillant seizoen 2 7: Macau (Benjamin Benéteau + Denis Lapière / Philippe Graton) (SC/56p/€7,95) (herdruk)


Le Lombard
08/11
TOP
nieuw • Dan Cooper: De Integrale 6: 15. De "Black Jets" - 16. S.O.S. in de Ruimte - 17. Dan Cooper in Noorwegen - 18. De Verdwenen Piloten (Albert Weinberg) (HC/180p/€29,95)
> Van de klassieke luchtvaartreeks Dan Cooper zullen twaalf integrales verschijnen. In dit zesde deel staan de verhalen De "Black Jets", S.O.S. in de Ruimte, Dan Cooper in Noorwegen en De Verdwenen Piloten, meer bepaald de delen 15, 16, 17 en 18 in de reguliere albumreeks.
nieuwDuke 1: Modder en Bloed (Hermann + Yves H.) (SC/56p/€7,95) (herdruk)
nieuw • The Regiment - Het Verhaal van de SAS 3 (Thomas Legrain + Vincent Brugeas) (SC/64p/€7,95)
nieuw • The Regiment - Het Verhaal van de SAS 3 (Thomas Legrain + Vincent Brugeas) (HC/64p/€15,95)
> De vorige albums van The Regiment - Het Verhaal van de SAS zijn al een paar keer herdrukt. Goeie zaak, deel 3 is nu ook een feit. "Om het hoofd te kunnen bieden aan de verpletterende superioriteit van het Afrikakorps van Rommel, vatten enkele officieren het idee op een klein regiment hypergetrainde manschappen op te richten, uitsluitend gericht op de strijd achter vijandige linies. Na hun training en wat verkenningsmissies, begint de SAS met hun eerste raids op Duitse vliegvelden."
nieuwThorgal 31: Het Schild van Thor (Grzegorz Rosinski + Yves Sente) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuw • Thorgal 37: De Kluizenaar van Skellingar (Fred Vignaux + Yann) (SC/48p/€7,95)
nieuw • Thorgal 37: De Kluizenaar van Skellingar (Fred Vignaux + Yann) (HC/48p/€15,95)
> Thorgal begint aan een nieuw hoofdstuk in handen van Grzegorz Rosinski's opvolger Fred Vignaux en Yann. Hun eerste verhaal in de hoofdreeks: "Thorgal heeft zijn familie eindelijk teruggevonden. Maar voor hij in vrede met hen kan samenleven, moet hij nog een spook uit zijn verleden verslaan: Shaïgan, de beruchte piraat die hij was geworden toen hij aan geheugenverlies leed. Thorgal vertrekt richting het eiland van Skrellingar. Op die verlaten en ontoegankelijke plek moet hij een bizarre cultus het hoofd bieden, die zijn aanhangers tot zelfmoord dwingt." Behalve een softcover en hardcover verschijnt er ook nog een luxe van 72 pagina's waarvoor Vignaux de cover heeft geschilderd in tegenstelling tot de cover van het reguliere album dat Rosinski nog heeft geschilderd. De gewone hardcover kende een misdruk, in december wordt de voorraad aangevuld met een bijdruk zonder verschil.

nieuw • De Werelden van Thorgal - Kriss van Valnor 2: De Straf van de Walkuren (Giulio De Vita + Yves Sente) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuwDe Werelden van Thorgal - Kriss van Valnor 3: Een Koningin Waardig (Giulio De Vita + Yves Sente) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuwDe Werelden van Thorgal - Kriss van Valnor 4: Bondgenootschappen (Giulio De Vita + Yves Sente) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuwDe Werelden van Thorgal - Wolvin 1: Raïssa (Roman Surzhenko + Yann) (SC/48p/€7,95) (herdruk)
nieuwDe Werelden van Thorgal - Wolvin 2: De Afgehakte Hand van de God Tyr (Roman Surzhenko + Yann) (SC/48p/€7,95) (herdruk)


Sanoma
08/11
TOP
nieuw • Jan, Jans en de Kinderen 63 (Studio Jan Kruis) (SC/48p/€6,25)


Soul Food Comics
08/11
TOP
nieuw • De Dolende God (Fabrizio Dori) (HC/152p/€26,00)
> "Eustis de zwerver kan waarzeggen als de beste. Daar is niks vreemds aan, ooit was hij immers een sater en een van de gezellen van Dionysos, god van het voorspellen en de wijn. Verbannen door de goden zwerft hij tegenwoordig tussen de mensen in een wereld verstoken van magie. Op een dag stuurt Hekate, koningin van het geestenrijk, hem op pad met een opdracht. Als hij die volbrengt, maakt hij kans terug te mogen keren naar de godenwereld. Eustis gaat op pad en wordt al snel vergezeld door een eigenaardige geest en een kleine, bijziende professor. De dolende god is een feelgoodverhaal over drie metgezellen met elk hun eigen missie. Tijdens hun reis worden ze geholpen door diverse Griekse goden, komen ze op magische plekken terecht en kletsen ze wat bij met Vincent van Gogh. Het verhaal is geschilderd in bonte kleuren en fraaie composities vol verrassende, visuele vondsten."


Standaard Uitgeverij
08/11
TOP
nieuw • De Avonturen van K3 3: Circus Gaga (Dirk Stallaert + Bruno De Roover) (SC/32p/€6,50)
> Inmiddels is de stekker uit deze stripreeks getrokken wegens onvoldoende verkoop. Deel 3 is het laatste deel. Bruno De Roover schrijft onder meer wel nog de Vikingstrip Jylland en voor Dirk Stallaert staat de voltooiiing van het Suske en Wiske-verhaal De Sonometer te wachten. Over Circus Gaga: "Circus Gaga slaat zijn tenten op in het dorp. De meisjes van K3 genieten samen met Marcel en Guus van een leuke show met clowns en acrobaten. Even later stapt Mister Woezie in de piste: een hypnotiseur. Maar zijn trucs mislukken allemaal. Marcel vindt dat heel grappig, en lacht de artiest heel luid uit. Mister Woezie is boos op Marcel en straft hem door hem te betoveren. Marcel denkt dat hij een aap is en zet het dorp op stelten. Marthe, Klaasje en Hanne trachten hun vriend weer normaal te krijgen. Maar dat lukt niet! Er gebeuren nog veel vreemdere dingen met Marcel. En ook K3 wordt slachtoffer van de betoveringen van Mister Woezie!"
nieuw • De Avonturen van Urbanus 186: Urbanus Voedt zijn Eigen Ouders op (Willy Linthout met medewerking van Steven de Rie + Urbanus / Willy Linthout) (SC/32p/€6,99)
> "Nadat de hele wereld de lucht is ingegaan, wordt Urbanus honderd jaar later terug tot leven gebracht door aliens. Urbanus kan echter door de Timetravel-betonmolen van dokter Schrikmerg terugkeren in de tijd. Al loopt er iets mis, want hij komt terecht in de tijd waar zijn ouders nog kinderen zijn... en moet zijn eigen ouders opvoeden!"
nieuw • De Buurtpolitie - Echte Verhalen 7: De Magneetvisser (Nix / Benus / Phaedra Derhore + Nix) (SC/32p/€6,50)
> "Stafke heeft een nieuwe hobby: magneetvissen in het kanaal. Aanvankelijk haalt hij alleen rommel boven water: oude munten, een verroeste fietskader of een antieke aansteker. Maar wanneer hij op een gesloten brandkast stoot, gaat de bal aan het rollen en is de Buurtpolitie erg geïnteresseerd."
nieuw • F.C. De Kampioenen Special: Movie-special: 79. De Kampioentjes van de Filmset - 87. DDT op het Witte Doek - 97. Allemaal Cinema! (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/120p/€12,99)
> Eind dit jaar komt de vierde film van F.C. De Kampioenen in de zalen met de titel Viva Boma!. Patatten en Saucissen!, het in december te verschijnen album van de stripreeks borduurt verder op die film zonder die na te vertellen. In de Movie-special staan de eerdere filmverhalen De Kampioenen van de Filmset, DDT op het Witte Doek en Allemaal Cinema! samen met enkele pagina's spelletjes.
nieuw • F.C. De Kampioenen Presenteert: Vertongen & Co 29: Gewichtige Zaken (Wim Swerts / Vanas + François Corteggiani / Hec Leemans) (SC/32p/€6,50)
> "Bieke en Mark hebben te doen met Fernand, want die wordt te dik. En dat is uiteraard ongezond. Ze raden hem aan een vermageringskuur te volgen in een kuuroord dat Bieke voor hem heeft uitgezocht. Wanneer ze echter na enkele weken niets meer horen van Fernand, worden ze ongerust. Ze besluiten een kijkje te gaan nemen in het kuuroord. Er binnendringen lijkt echter niet zo makkelijk. Wat is er met Fernand en de andere gasten aan de hand? Het lijkt wel of ze gevangenzitten in een sekte."
nieuw • Suske en Wiske hommage 3: De Kwakkelende Kwakzalver (Jean-Marc Krings + Zidrou) (SC/48p/€7,99)
nieuw • Suske en Wiske hommage 3: De Kwakkelende Kwakzalver (Jean-Marc Krings + Zidrou) (SC/52p/€59,99) (luxe met ex libris)
nieuw • Suske en Wiske hommage 3: De Kwakkelende Kwakzalver (Jean-Marc Krings + Zidrou) (SC/52p/€99,99) (superluxe met ex libris)
> Dit is het derde hommagealbum van Suske en Wiske door Jean-Marc Krings (Fanny K., De Sliert) en Zidrou (De Nieuwe Avonturen van Rik Ringers, De Sliert, Mooie Zomers, Shi en tal van andere reeksen en one-shots) na de albums door Gerben Valkema & Yann en Steven Dupré & Conz. Van dit verhaal met veel inside jokes naar het stripwereldje én een rol voor Willy Vandersteen verschijnen ook twee luxe-uitvoeringen in hardcover. Ook de Franse editie is in hardcover. Dit is een voorstelling van het verhaal: "Suske, Wiske, Lambik, Jerom en Sidonia zijn wereldberoemd in Vlaanderen en Nederland. In Frankrijk zijn deze populaire personages, grote voortrekkers van de Belgische strip, minder bekend. Of toch niet? Wat zou er gebeuren als ze voet zetten op Franse bodem? En wat zou Asterix, om maar iemand te noemen, ervan vinden? Voor dit derde hommagealbum aan Suske en Wiske plaatsen tekenaar Jean-Marc Krings en scenarist Zidrou de humor weer helemaal centraal in de door Willy Vandersteen geschapen wereld van Suske en Wiske. Met als resultaat een hilarisch eerbetoon aan de man die door Hergé 'de Bruegel van het beeldverhaal' werd genoemd."


Uitgeverij Personalia
08/11
TOP
nieuw • Noortje 29: Ruimt op (Jan Steeman + Patty Klein) (SC/40p/€5,95)
> De gagreeks uit Tina verschijnt voortaan bij Uitgeverij Personalia. Scenarist Patty Klein overleed eerder dit jaar, tekenaar Jan Steeman stierf vorig jaar. De reeks wordt tegenwoordig gemaakt door Lucas Steeman (Jans zoon) en Frank Jonker.
nieuw • Prinses Simone 1: Een Doodgewone Prinses (Robbert Damen) (SC/40p/€5,95)
> "Prinses Simone staat wekelijks in het meidenblad Tina. Zij is de kroonprinses van het bergstaatje Eenderland. Alle gewone meisjes van Eenderland dromen ervan om Simone te mogen zijn. En Simone... die droomt ervan om gewoon te zijn! Of haar dat ooit gaat lukken…"
nieuw • Sfinx 4: Zet Alles op het Spel! (René Bergmans) (SC/40p/€5,95)

> Zeven kortverhalen uit het meisjesblad Tina met een meidenbandje in de hoofdrol.


Van Halewyck
08/11
TOP
nieuw • De Keuze van Marec: Mijn Favoriete Cartoons van Vroeger tot Nu (Marec) (SC/208p/€19,50)
> Dikke bloemlezing uit Marecs dertigjarige cartooncarrière met favoriete cartoons in twintig hoofdstukken die worden ingeleid door de cartoonist zelve. Meerd an zomaar een cartoonbundel, je krijgt inzichten over hoe hij te werk gaat, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, wie zijn voorbeelden zijn, met welke cartoons hij letterlijk geschiedenis heeft geschreven en zoveel meer.


TOEKOMST
Te Verschijnen
Op Stapel
TOPPERS
13 x XIII
14-18
De 25 bekendste konijnen
20 jaar Arcadia, 20 topstrips
25 jaar Vrije Vlucht
30 jaar Kiekeboe
49 Kanjers van Oranje
50 jaar De Rode Ridder
60 jaar Nero
70 jaar Kuifje-weekblad
80 jaar Robbedoes
Aantrekkelijkste Heldinnen Top 540
Asterix Top Six
Batmanspecial
BelgenTop 100
De Blauwbloezen Top 49
De Grenzeloze Top 500 (2010)
De Grenzeloze Top 500 (2012)
De Honderd Hoogtepunten van Willy Vandersteen
De Rest van de Wereld Top 50
FransenTop 100
Jaartoppers
Jommeke Top 10
De Kiekeboes top-15 (M/V)
Koppeltjestop 20
Napoleon in de strip
ReeksTop 50
Robbedoes
Schrijvers over Strips
Schurken- & Feeksentop
Star Wars
Suske en Wiske: 70 stroken in 70 dagen
Urbanus Top 15
De Wereld rond Franquin
Westernstrips