Daedalus Saga Uitgaven Uitgeverij L  
 
Stripinvasie

Klik verder naar de in juli verschenen albums bij de volgende uitgeverijen:
Daedalus
Dark Dragon Books
Hachette
INdruk
Matsuoka
Silvester
Standaard Uitgeverij
Raadpleeg ook de verschenen strips van
2019: augustus
september oktobernovemberdecember
2020: januarifebruarimaartaprilmeijunijuli
 
Daedalus
10/07
TOP
• Bloodborne - De Helende Dorst 1/2 (Piotr Kiowalski + Ales Kot) (SC/56p/€6,95)
> Na het comictweeluik De Dood van Slaap volgt het tweeluik De Helende Dorst in de reeks Bloodborne naar de gelijknamige game. Tekenaar Piotr Kowalski is intussen ook al present in de catalogus van Uitgeverij L met de vertaling van Badlands waarvan je hier een bespreking van deel 1 kan lezen. Over De Helende Dorst: "Yarnham stond ooit bekend om zijn miraculeuze remedies, maar wordt dezer dagen geteisterd door een nachtmerrieachtige plaag. Twee doodgewone burgers vermoeden dat De Helende Kerk de schuldige is. Ze gaan op zoek naar antwoorden in de hoop de oorzaak van de plaag bloot te leggen."
• Brocéliande - Woud van het Kleine Volkje 4: De Tombe van de Reuzen (Paul Frichet + Stéphane Betbeder) (SC/56p/€8,95)
> Dit album verscheen in juni in hardcover.
Het Narrenschip 6: Bochtenwerk (Turf) (SC/48p/€8,95)
> Dit album verscheen in juni in hardcover.
Orakel 8: De Held (Fabio D'Auria / Roberto Viacava + Patrice Lesparre) (SC/56p/€8,95)
> Dit album verscheen in juni in hardcover.
• Terug naar Belzagor 2 (Laura Zuccheri + Philippe Thirault naar de roman van Robert Silverberg) (HC/56p/€17,95)
> De sf-titel Terug naar Belzagor is nu afgerond na twee delen. "Sinds de Holman-Aarde werd gekoloniseerd, werd de oude naam in ere hersteld: Belzagor. Dit aards paradijs wordt sinds oudsher bewoond door twee intelligente soorten wezens, de Nildoror en de Sulidoror, die hun geheimen nog nooit hebben prijsgegeven. Een groep wetenschappers trekt eropuit om clandestien in het Land van de Mist deel te nemen aan een oeroud ritueel: dat van de wedergeboorte, waarover de wildste verhalen de ronde doen."
• Thomas Silane 10: Revelatie (Roberto Zaghi + Patrice Buendia / Philippe Chanoinat) (SC/48p/€7,95)
> Revelatie is de titel van het tiende en ook al laatste album van de actiethriller Thomas Silane. "Na onderzoek in Namibië bevestigt Silane dat FutureGen verband houdt met de verdwijning van zijn ouders. Dat maakt zijn doel duidelijk: hij moet uit zien te vissen wat de link is tussen zijn moeder en het farmaceutische lab. Maar de inzet overtreft die van een gezinscrisis. Het gaat over de toekomst van een machtig bedrijf, maar misschien ook over onze hele samenleving... Thomas zal risico's moeten nemen, hij kan niet langer op veilig spelen. De oplossing is nabij..."
• Uchronie[s]: Epiloog 2 (Aurélien Morinière + Eric Corbeyran) (HC/48p/€17,95)
> De conceptreeks Uchronie[s] bleef een paar jaar liggen, maar de voorbije maanden gaf Daedalus alsnog de slotdelen uit in enkele van de resterende trilogiën. Net als na de eerste drie cyclussen is er ook nog een epiloogalbum om die alle te verbinden. Aurélien Morinière is de tekenaar van dit allerlaatste album van een reeks die twintig albums telt, verdeeld over zes cyclussen van elk drie albums en twee epiloogalbums. "New Moscow. Keizerin Katherine III bestormt het hoofdkwartier van de maffia en vindt Aleksander Paskévitch gevangen. Ze besluit de gelegenheid te baat te nemen om haar voorraad donkere materie aan te vullen. Ze stelt een team van experts uit parallelle realiteiten samen: de familie Kosinski en Ludmilla, de minnaar van Zack. Samen zullen ze hun krachten bundelen en proberen de originele realiteit te vinden, die waaruit alle anderen zijn ontstaan..."
• De Zang van de Vampiers 18: Mythes (Richard Guérineau + Eric Corbeyran) (SC/56p/€8,95)
> De langverwachte conclusie van de reeks. "Alle beschavingen stortten in na de vloed van steen en vuur die volgde op de vernietiging van de Cornugrot. De weinige overlevenden zijn nu onderhevig aan hongersnood, mutaties,... en een Carson die eindelijk in staat is om zijn anarchistische waanvoorstellingen te implementeren. Maar Debrah, Nivek, Chrys, Tom en Abeau hebben het ook overleefd... en misschien zijn ze niet de enigen."


Dark Dragon Books
13/07
TOP
Amber Blake: De Dochter van Merton Castle (Butch Guice + Jade Lagardère) (HC/96p/€24,95)
> Amber Blake is een gebundeld tweeluik door een bijzondere scenariste: het voormalige, Belgische topmodel Jade Foret die na haar huwelijk met de Franse zakenman Arnaud Lagardère zijn familienaam aannam. Arnaud Lagardère heeft een grote vinger in de pap bij Franse mediabedrijven. Om die reden werd Jades uistapje als stripscenarist wat meewarig bekeken, maar uiteindelijk wist ze een knallende spionagethriller — met een model in de hoofdrol! — op poten te zetten met de Amerikaanse tekenaar Jackson "Butch" Guice die voor heel wat bekende comicseries actief was. De inhoud van hun strip: "Amber Blake wordt als meisje van vijf achtergelaten bij de deur van een weeshuis. Daarna groeit ze op in Cleverland, een netwerk van ultramoderne scholen, opgericht door een rijke Indiase filantroop die zich ten doel stelt kansarme kinderen over de hele wereld te helpen. Aan het einde van haar studie moet Amber de school ontsnappen omdat ze getuige was van een moord. Ze wordt onmiddellijk opgespoord door ARGON, een geheime organisatie die misdaden tegen de mensheid bestrijdt. ARGON ziet in de jonge, slimme en vastberaden Amber een geweldige rekruut. Samen met haar oude studiegenoot Matt moet Amber een netwerk voor drugshandel en prostitutie zien te ontmantelen. Als dekmantel doet ze zich voor als supermodel. Zo ziet ze van dichtbij hoe geraffineerd jonge meisjes worden gemanipuleerd en misbruikt."
Auschwitz (Pascal Croci) (HC/96p/€24,95) (heruitgave)
> Het one-shot Auschwitz van Pascal Croci verscheen in 2003 al eens bij TOOG, een label van Talent. Nu Dark Dragon Books al Croci's Dracula-verhaal compleet heeft uitgegeven, is het tijd voor een heruitgave van die aangrijpende concentratiekampklassieker. Het toegevoegde dossier is een groot verschil met de eerste uitgave.
De Buitengewone Reis 3 (Silvio Camboni + Denis-Pierre Filippi) (SC/48p/€8,95)
> Slot van de cyclus. Lees hier onze bespreking van de eerste twee delen.
Druuna 5: De Vrouw die met de Wind Gaat (Paolo Eleuteri Serpieri) (HC/96p/€29,95)
Druuna verzamelbox deel 0-1-2-3-4-5 (Paolo Eleuteri Serpieri) (6xHC/€199,95) (box)
> De voorbije jaren gaf Dark Dragon Books de complete reeks Druuna opnieuw uit met het nieuwe, tekstloze prequelalbum Anima (deel 0) erbij. Intussen werkte Paolo Eleuteri Serpieri aan een allerlaatste album waarmee de erotische sf-reeks wordt afgerond. De complete reeks is ook te verkrijgen in een verzamelbox. Deze box is in augustus eveneens leeg te koop met artprint mocht je de losse albums al in huis hebben. Deel 5 is 96 pagina's dik en bevat een uitgebreid dossier. "Druuna is op mysterieuze wijze belandt op een wereld die lijkt op de grote vlaktes uit ons verleden. Aan haar lot overgelaten dwaalt ze door eindeloze verten, bezaaid met lijken. Tot ze een Indiaans opperhoofd ontmoet die haar 'zij die met wind gaat' noemt. Hij lijkt niet de enige te zijn die haar kent. Al snel krijgen ze gezelschap van een groep conquistadores. Druuna komt tussen twee vuren te zitten. Is deze wereld eigenlijk wel echt? En waarom bevindt Druuna zich daar?"
Hel'Blar (Alex Sierra + Sergio A. Sierra) (HC/96p/€29,95)
> Hel'Blar is een gebundeld Vikingfantasytweeluik door de Spaanse gebroeders Sierra. "Noorwegen. Harek en zijn groep strijders keren terug naar hun dorp na een succesvolle plundercampagne. Bij terugkomst staat hen een sinistere ontdekking te wachten: de huizen staan in brand, de grond is bezaaid met de verminkte lichamen van de bewoners en alles is verwoest. De overlevenden van het bloedbad zeggen dat de twee kinderen en drie nichten van Harek werden gekidnapt door de Draugars, angstaanjagende en legendarische strijders die terug zijn gekeerd uit het rijk van de doden. Onmiddellijk staat Harek klaar om het vlees van zijn bloed terug te halen. De Vikinghoofdman neemt zijn meest dappere mannen mee op een jacht die tegen zowel menselijke krijgers als demonen gericht zal zijn."
• Helden van de Luchtmacht 3: Gibraltar (Stephan Agosto + Wallace) (HC/48p/€19,95)
• Helden van de Luchtmacht 4: Squadron 340 (Stephan Agosto + Wallace) (HC/48p/€19,95)
> Van het zesdelige Helden van de Luchtmacht verschijnen nu de delen 3 en 4. "In de lente van 1941 arriveren Gabriel en Margaret in Algerije nadat ze aan de Duitsers zijn ontsnapt. Ze worden ingelijfd door de groep I/3, gestationeerd in Oran, onder leiding van luitenant Salva, een vertrouweling van de Vichy-regering. Gabriel loopt Marcel Albert weer tegen het lijf, een piloot die hij in Chartres had ontmoet. Gabriel en Margaret worden op de basis geregistreerd. Als hun situatie steeds gevaarlijker wordt, besluiten ze te vluchten en weten Gibraltar te bereiken. Gabriel besluit de SOE te verlaten en Margaret keert terug naar Engeland, waarop. hij mee gaat helpen aan het uitbreiden van het vliegveld van Gibraltar. Gabriel ontmoet Jean- Michel Maquet en op 14 oktober deserteren Marcel Albert, Marcel Lefevre en Albert Durand bij I/3 om op hun beurt naar Gibraltar te vertrekken."
• My Little Pony pakket deel 1-2 (2xSC/€14,95) (met poster)
• My Little Pony 4: Een Bijzonder Liefdesverhaal (Andy Price + Katie Cook) (SC/48p/€8,95)
Remi, Alleen op de Wereld (Éric Stalner + Cédric Simon naar de roman van Hector Malot) (SC/56p/€8,95)
> Nu ook verkrijgbaar als softcover.
• De Schaduwen van de Sierra Madre 2: Het Pad van de Duivel (Daniel Brecht + Philippe Nihoul) (HC) (HC/48p/€19,95)
> Vervolg van de westernreeks.
• Solo: Cannibal Universe (Oscar Martín) (HC/96p/€30,00) (artbook)
> Behalve een voorwoord en een biografie van tekenaar Oscar Martín in het Spaans, Engels en Frans bevat dit zeer mooie artbook geen tekst. Het is gewoon plaatjes klijken, onder meer coverillustraties voor internationale edities, losse illustraties, fragmenten, enzovoort met af en toe voorbereidend werk.
Viravolta 1: De Zwarte Orchidee (Eric Lambert + Arnaud Delalande) (SC/48p/€8,95)
> Nu ook verkrijgbaar als softcover.


Hachette
10/07
TOP
• Asterix 7: De Strijd van de Stamhoofden (Albert Uderzo + René Goscinny) (HC/64p/€6,95)
• Asterix 7: De Strijd van de Stamhoofden (Albert Uderzo + René Goscinny) (HC/128p/€49,00) (luxe)
> Weer een eenmalige speciale editie van een ouder Asterix-album. De Strijd van de Stamhoofden is in vroegere vertalingen gekend als De Kampioen. De softcover bevat een extra katern van 16 pagina's met achtergrondinformatie over het album en een making-off, schetsen, foto's en allerlei anekdotes. Deze versie kost 6,95 euro. In de luxe-editie staat het verhaal tweemaal opgenomen: in kleur en in zwart-wit dat je een idee moet geven van hoe het verhaal er in geïnkte vorm zonder de inkleuring uitziet. Het extra katern van dit album is ook dubbel zo dik: 32 pagina's met dezelfde inhoud als de softcoverversie, maar ook met heel wat meer extra's. Deze luxe telt 128 pagina's, hardcover, linnen rug en kost 49 euro. In oktober verschijnt ook zo'n luxe van het gloednieuwe album De Dochter van de Veldheer. Deze titel wordt trouwens niet meer veranderd.


INdruk
10/07
TOP
Millennium 5: De Schaduw van de Antichrist (François Miville-Deschênes + Richard D. Nolane) (SC/56p/€7,95)
Millennium 5: De Schaduw van de Antichrist (François Miville-Deschênes + Richard D. Nolane) (HC/56p/€17,95)
> Voorlaatste deel, tevens het laatste deel van de cyclus en het laatste album van tekenaar François Miville-Deschênes.
Stonehenge 1: Erin (Ugo Pinson + Eric Corbeyran) (HC/56p/€17,95)
> Start van een nieuwe Keltische stripreeks over een magische steen, geschreven door Eric Corbeyran en fa-bu-leus geschilderd door Ugo Pinson. In deze reeks zijn bij Soleil al twee delen verschenen. "De nacht omhult het vreemde en oude monument van Stonehenge. Terwijl de druïden bidden voor de steen van Fal, valt een een horde barbaren met wapens in hun handen hen aan. De officianten worden afgeslacht, de heilige steen gestolen ... Vele eeuwen later, in 439, brak Germain d'Auxerre, krachtige afgezant van de kerk van Rome, een Pelagiaans klooster binnen. Zijn missie is ervoor te zorgen dat de monastieke regels in overeenstemming zijn met het dogma van de christelijke kerk. Tijdens het doorzoeken van de cellen komt Germain een manuscript tegen dat werd gestolen uit een verboden gedeelte van de bibliotheek. De jonge monnik Ninian wordt gestraft en gevangen gezet voor deze overval, maar dankzij zijn vriend, de beginnende Kadog, weet hij uit zijn cel te ontsnappen. Ninian en Kadog vluchten samen, achtervolgd door de ruiters op hun hielen. We ontdekken later dat de twee voortvluchtigen uit een oude Druïdische afstamming komen, het klooster infiltreerden op zoek naar aanwijzingen en geschriften over de Steen van Fal, eeuwenlang verdwenen. De ontdekking van het manuscript en het vooruitzicht van een bovennatuurlijke macht die in de handen van de Druïden faalde, bracht Germain ertoe om de alliantie van Vortigern, de Saksische leider, te zoeken om de eenwording van de Bretonse koninkrijken tegen te gaan. Ondertussen verlaat Erin haar geboorteland Ierland na de dood van haar vader, met een zware missie ... Sindsdien zijn alle hoofdrolspelers op het spoor en is de heilige steen het object van alle verlangens omdat het is de enige deur die naar het zwaard van Nuada leidt, een wapen waarvan het bezit synoniem staat voor grote kracht!"


Matsuoka
10/07
TOP
• Nero: De Stallaert Jaren 4: 135. Het Achtste Wereldwonder - 136. Singbonga - 137. De Roos van Sakhti - 138. De Held der Helden (Dirk Stallaert + Marc Sleen) (HC/192p/€29,99)
• Nero: De Stallaert Jaren 4: 135. Het Achtste Wereldwonder - 136. Singbonga - 137. De Roos van Sakhti - 138. De Held der Helden (Dirk Stallaert + Marc Sleen) (HC/192p/€64,95) (luxe met gesigneerde ex libris)
> Dirk Stallaert leverde weer prachtwerk voor de cover van de vierde integrale waarin al zijn Nero-verhalen gebundeld worden, telkens voorzien van een weelderig geïllustreerd en van commentaren voorzien dossier. In de vierde integrale staan de verhalen Het Achtste Wereldwonder, Singbonga, De Roos van Sakhti en De Held der Helden.


Silvester
20/07
TOP
• Aéropostale - Legendarische Piloten pakket deel 1-2 (Patrick A. Dumas + Christophe Bec) (2xHC/€25,00)
• Aéropostale - Legendarische Piloten 4: Saint-Exupéry (Patrick A. Dumas + Christophe Bec) (HC/52p/€17,95) (met A3-kunstdruk)
> In de reeks complete verhalen over Franse luchtvaartpioniers is Antoine de Saint-Exupéry het middelpunt van deel 4 van Aéropostale - Legendarische Piloten. Hij verwierf wereldfaam door iets geheel anders, want als schrijver van de roman De Kleine Prins raakten wereldwijd tachtig miljoen exemplaren verkocht. In 1944 verdween hij met zijn Lockheed Lightning P38J in de Middellandse Zee terwijl hij een verkenningsvlucht uitvoerde voor de geallieerde invasie in Zuid-Frankrijk. De wrakstukken van zijn vliegtuig werden pas in 2004 teruggevonden voor de kust van de Franse havenstad Marseille.
Afrikakorps 1: Battleaxe (Olivier Speltens) (HC/48p/€17,95) (met A3-kunstdruk)
Afrikakorps 1: Battleaxe (Olivier Speltens) (HC/48p/€29,95) (limited edition met andere cover, kartonnen tank-display en A3-kunstdruk)
> Afrikakrops is de nieuwe trilogie van Olivier Speltens (De Hel van het Oostfront). Deze strip verschijnt in twee verschillende hardcoveruitvoeringen: een gewone hardcover met A3-kunstdruk en een limited edition. Voor 29,95 euro krijg je dan een andere cover, dezelfde A3-kunstdruk en een kartonnen stand-updisplay van een tank. De oplage bedraagt 444 exemplaren. "Op 14 februari 1941 landen de Duitsers in Tripoli (Libië) bij de 5th Light Division. De 15de Pantserdivisie zal daar één maand later landen. De situatie is kritiek en het leger vertrekt (na een training van vier weken) onmiddellijk richting El-Agheila om op de Engelsen te jagen. De Engelsen overschatten de aantallen van de Duitse troepen en worden al snel uit El-Agheila verdreven. Op 4 april wordt Bengazhi ingenomen, waardoor luitenant-generaal Erwin Rommel vrij spel heeft om Tobruk aan te vallen..."
• De Avonturen van Betsy pakket deel 1-2 (Jérôme Phalippou + Olivier Marin) (2xHC/€29,95)
De Avonturen van Betsy 3: Race tegen de Klok! (Jérôme Phalippou + Olivier Marin) (HC/56p/€17,95) (met A3-kunstdruk)
> Betsy, de nicht van Margot, uit De Autoreportages van Margot (waarvan ook een nieuw deel op komst is), koopt in Race tegen de Klok! een nieuwe wagen voor de verzameling van Fritz Schlumpf. Een mooie aanwinst voor het meisje dat in enkele maanden tijd een officiële opkoper van speciale wagens is geworden voor de notoire wagencollectioneur. Maar terwijl Schlumpf de wagen komt ophalen met familie en vrienden wordt Betsy gearresteerd. Wat heeft ze zich nu weer op de hals gehaald? En wat heeft het te maken met de mythische sportwagen die Betsy in Zwitserland opsnorde? Voor Betsy start een race tegen de tijd waarbij ze haar onschuld moet bewijzen en de ware toedracht moet uitzoeken.
• Hauteville House 15: Kaap Hoorn (Thierry Gioux / Emem + Fred Duval) (HC/56p/€17,95) (met A3-kunstdruk)
> Hauteville House deel 15 sluit de derde cyclus af. Met het al in het Frans verschenen deel 16 is alweer een nieuwe cyclus gestart. In deel 15 moeten Zelda en Gavroche wezens overwinnen die uit de diepten van de oceaan zijn gekomen om de mensen te onderwerpen.


Standaard Uitgeverij
10/07
TOP
• De Avonturen van Urbanus 184: De Fluorescerende Schoolreis (Willy Linthout met medewerking van Steven de Rie + Urbanus / Willy Linthout) (SC/32p/€6,99)
> "Urbanus raakt maar niet ingesteld op het zomeruur en zo mist hij de bus waarmee hij op schoolreis vertrekt. Gelukkig kan hij op de rug van een gekke zeekoe de schoolbus inhalen. Juffrouw Pussy en meester Bombast begeleiden de leerlingen naar de mooiste bezienswaardigheden in België en Frankrijk. Er wordt gelachen en gezongen, maar al snel slaat de stemming om wanneer geheimzinnige figuren de leerlingen aanvallen. Amedee en Urbanus gaan op onderzoek en komen tot een ontstellende ontdekking!"
• F.C. De Kampioenen 4: Vliegende Dagschotels (Hec Leemans) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 5: 't Is niet Waar, Hé? (Hec Leemans) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 6: De Dubbele Dino's (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 7: Kampioen Zijn Is Plezant (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 10: De Ontsnapping van Sinterklaas (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 12: Het Sehks-schandaal (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 29: Stem voor Mij! (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 36: De Trouwpartij (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 37: Kampioenen op Latten (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 41: Xavier Gaat Vreemd (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 46: Supermarkske op het Slechte Pad (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 54: De Rally van Tante Eulalie (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 55: Paulientje op de Dool (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 56: Miss Moeial (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 57: Carmen in het Nieuw (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen 78: Dokter Jekyll en Mister Vertongen (Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden) (SC/32p/€6,50) (herdruk)
• F.C. De Kampioenen Presenteert: Vertongen & Co 28: De Huwelijksreis van Bieke (Wim Swerts / Vanas + François Corteggiani / Hec Leemans) (SC/32p/€6,50)
> "Mark en Bieke zijn al jaren gehuwd, maar een huwelijksreis hebben ze nooit gehad. Daar wil Mark iets aan doen. Hij boekt een dure vakantie in een exclusief vakantieparadijs. Maar zoiets kost vreselijk veel geld. Toch wil Mark Bieke niet teleurstellen... Hij vindt dus het middel om op reis te gaan en ervoor te kunnen betalen... Dat brengt hem echter in onmogelijke situaties. Intussen heeft Bieke last van een playboy, die haar wil veroveren..."
• De Kiekeboes 3: De Dorpstiran van Boeloe Boeloe (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk met nieuwe inkleuring en lettering)
• De Kiekeboes 11: Spoken in Huis (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 24: De Anonieme Smulpapen (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 29: De Zoete Regen (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 36: Het Witte Bloed (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 51: Met de Franse Slag (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 55: Schiet niet op de Pianist (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 82: De Aqua-rel (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 86: Misstoestanden (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 88: De Hoed van Robin (Merho) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 95: Alles Kitsch (Merho met medewerking van Rik Dewulf en Peter Koeken) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 110: Baas boven Baas (Merho met medewerking van Steve Van Bael en Peter Koeken) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 116: Boek.bv (Merho met medewerking van Thomas Du Caju en Peter Koeken) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 119: Geld Terug (Merho met medewerking van Thomas Du Caju, Kristof Fagard en Peter Koeken) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 141: De Dode Brievenbus (Merho met medewerking van Thomas Du Caju en Kristof Fagard) (SC/48p/€6,50) (herdruk)
• De Kiekeboes 147: Gebroken Zwart (Merho met medewerking van Thomas Du Caju, Kristof Fagard en Jos Vanspauwen) (SC/48p/€6,50) (herdruk)


TOEKOMST
Te Verschijnen
Op Stapel
TOPPERS
13 x XIII
14-18
De 25 bekendste konijnen
20 jaar Arcadia, 20 topstrips
25 jaar Vrije Vlucht
30 jaar Kiekeboe
49 Kanjers van Oranje
50 jaar De Rode Ridder
60 jaar Nero
70 jaar Kuifje-weekblad
80 jaar Robbedoes
Aantrekkelijkste Heldinnen Top 540
Asterix Top Six
Batmanspecial
BelgenTop 100
De Blauwbloezen Top 49
De Grenzeloze Top 500 (2010)
De Grenzeloze Top 500 (2012)
De Honderd Hoogtepunten van Willy Vandersteen
De Rest van de Wereld Top 50
FransenTop 100
Jaartoppers
Jommeke Top 10
De Kiekeboes top-15 (M/V)
Koppeltjestop 20
Napoleon in de strip
ReeksTop 50
Robbedoes
Schrijvers over Strips
Schurken- & Feeksentop
Star Wars
Suske en Wiske: 70 stroken in 70 dagen
Urbanus Top 15
De Wereld rond Franquin
Westernstrips