Daedalus Saga Uitgaven Uitgeverij L  
 
Stripinvasie

Klik verder naar de eerder in juli verschenen albums bij de volgende uitgeverijen:
Arboris
BD Must
Catullus
Daedalus
Dark Dragon Books
Hauwaerts Uitgeverij
Kannibaal
Khani
Silvester
Standaard Uitgeverij
Standaard Uitgeverij / Stribbel Strips
Uitgeverij Bibliodroom
Raadpleeg ook de verschenen strips van
2017: juliaugustusseptemberoktobernovemberdecember
2018: januarifebruarimaartaprilmeijuni
 
Arboris
22/07
TOP
De Complete Tanguy en Laverdure 7: De Maand van de Vampier: 15. De Vleugels van de Vampier - 16. Het Hol van de Vampier - Het Vliegtuig dat Zijn Piloten Vermoordde (Jijé + Jean-Michel Charlier) (HC/216p/€24,95)
> "Voor de reeks Tanguy en Laverdure schreef auteur Jean-Michel Charlier graag verhalen die zich uitstrekten over twee albums. Dat stelde hem in staat dieper in te gaan op de personages en intriges waar zijn helden mee te maken kregen. De twee verhalen van albumlengte die de kern van dit boek vormen, zijn ook zo'n dubbelverhaal, dat zich grotendeels afspeelt in Frankrijk. Daarnaast is ook een in 1970 door Charlier geschreven Tanguy en Laverdure-roman opgenomen in deze bundel. Tekenaar Jijé, bekend van Jan Kordaat, Jerry Spring en diverse andere reeksen, laat in deze verhalen zien dat hij een van de beste realistische tekenaars van de twintigste eeuw is, terwijl scenarist Jean-Michel Charlier de topkwaliteit levert die we van hem gewend zijn. Een uitgebreid dossier met zeldzame documenten uit de archieven van Charlier en Jijé, en diverse pagina"s die nog nooit in het Nederlands verschenen, zijn aan het boek toegevoegd."
De Huurling - De Definitieve Editie 3: De Krachtmeting (Vicente Segrelles) (HC/64p/€18,95) (heruitgave met dossier)
De Huurling - De Definitieve Editie 3: De Krachtmeting (Vicente Segrelles) (HC/64p/€39,95) (heruitgave met dossier)
(luxe met ex-libris)
De Huurling - De Definitieve Editie 4: Het Offer (Vicente Segrelles)
(HC/64p/€18,95) (heruitgave met dossier)
De Huurling - De Definitieve Editie 4: Het Offer (Vicente Segrelles)
(HC/64p/€39,95) (heruitgave met dossier) (luxe met ex-libris)
> Arboris levert mooi werk met deze zorgvuldig geremasterde versie van De Huurling. Het vooropgestelde tempo van zes albums per jaar lukt hen vooralsnog niet. De eerste twee delen verschenen precies een jaar geleden. Lees hier een bespreking van de eerste twee delen.


BD Must
29/07
TOP
• De Avonturen van Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke: De Blauwe Vinger - De Spaa-Motor - De Witte Maw-Maw (Bob De Moor) (3xHC/52p/€89,00) (collector pack met certificaat)
> BD Must blijft zich in vertaling profileren met Bob De Moor door reeksen opnieuw uit te geven. Deze drie verhalen verschenen oorspronkelijk in 1952-1953 in de krant Het Nieuws van de Dag en later als album in de Collectie Fenix van Brabant Strip. Ze verschijnen nu voor het eerst in hardcover met de oorspronkelijke teksten van toen. Bovendien zijn ze alle drie speciaal voor deze editie ingekleurd. Ze zijn enkel als pakket te koop waar een certificaat bijhoort. Het certificaat en de albums zijn genummerd op driehonderd exemplaren.


Catullus
29/07
TOP
• Fokke & Sukke: Aan de Praat - De Beste Therapiegrappen (Jean-Marc Van Tol + John Reid / Bastiaan Geleijnse / Jean-Marc Van Tol) (HC/96p/€12,50)
> Thematische bundeling met Fokke en Sukke op de bank van de psychiater of zelf als psychiater.


Daedalus
29/07
TOP
Carthago Adventures 1: Bluff Creek (Jaouen Salaün + Christophe Bec) (SC/56p/€8,95) (herdruk)
Carthago Adventures 3: Aipaloovik (Brice Cossu / Alexis Sentenac + Christophe Bec / Alcante) (SC/64p/€8,95)
> Elk album van Carthago Adventures en ondertussen ook de hoofdreeks Carthago is getekend door een andere tekenaar, in dit geval door twee: Alexis Sentenac en Brice Cossu die beiden werkten voor de reeks De Orde van de Drakenridders. Christophe Bec krijgt voor dit album de hulp van Alcante (Complot, Ars Magna, Jason Brice, Rani). "London Donovan keert terug naar Kotik Creek, een kleine stad in het Noordpoolgebied waar hij opgroeide. Hij wordt verwelkomd als een deserteur, maar Donovan red het leven van de gemeenschap wanneer de boten worden aangevallen door een angstaanjagende zeemonster, de aipaloovik. Donovan heeft geen andere keuze dan deel te nemen aan de jacht op het dier uit de diepte."
Lady Spitfire 4: Desert Air Force (Maza + Sébastien Latour) (HC/56p/€17,95)
> Met deel 4 wordt een punt gezet achter de luchtvaartreeks Lady Spitfire. "1942. De troepen van generaal Rommel, de Woestijnvos, hebben bij elk gevecht de overhand en rukken op in Egypte. Laure is piloot bij de Royal Air Force en nog slechts de schaduw van zichzelf sinds de dood van haar geliefde Spirit. Als de geallieerden ernstig bedreigd worden, kan ze echter niet meer terug... Zal ze haar angsten overwinnen en opnieuw Lady Spitfire worden?"
De Vier van Baker Street 1: De Zaak van het Blauwe Gordijn (David Etien + Olivier Legrand / Jean-Blaise Djian) (HC/56p/€17,95)
De Vier van Baker Street 2: Het Dossier Raboekin (David Etien + Olivier Legrand / Jean-Blaise Djian) (HC/56p/€17,95)
> Op De Vier van Baker Street aasden meerdere uitgeverijen. Van de Franse reeks verschenen al zeven albums en het laatst verschenen deel kon opnieuw op veel lof rekenen. De voorstelling: "Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East End kan je onmogelijk in je eentje overleven. Het loopt er vol met valse bedelaars, echte pooiers en doortrapte schurken! Gelukkig kunnen de drie vrienden rekenen op de bescherming van een zekere Sherlock Holmes, voor wie ze soms als straatspion werken... Maar wanneer de verloofde van Black Tom voor hun neus wordt ontvoerd, moeten onze helden de lessen van hun mentor zo snel mogelijk toepassen om haar gezond en wel terug te vinden... door een beroep te doen op de diensten van een vierde rover, met wel heel speciale vaardigheden. Maak plaats voor de 'Vier van Baker Street', de jongste groep detectives uit het Victoriaanse tijdperk!" Van tekenaar David Etien verschijnt later dit jaar het vervolg van de prequelspin-off van Régis Loisels Op Zoek naar de Tijdvogel wat zijn marktwaarde nog zal verhogen. Ook scenarist Jean-Blaise Djian is een vertrouweling van Régis Loisel, want ze schrijven samen De Grote Dode. Etien werkt momenteel ook aan een one-shot voor de reeks Robbedoes door... waarin nazi's in Rommelgem zijn te zien, maar in het verhaal komen Robbedoes noch Kwabbernoot voor.

Zij Schreven Geschiedenis
Napoleon 1/3 (Fabrizio Fiorentino + Noël Simsolo) (SC/56p/€7,95)
> Softcovereditie van de vorige maand verschenen hardcover.


Dark Dragon Books
15/07
TOP
• De Avonturen van Lila, Lea en Lee: Drie Sterren Cupcakes (Danilo Loizedda / Pierre Pierpaoli + Maxe L'Hermenier) (SC/48p/€6,95)
> Meisjesverhaal dat is neergepend door Maxe L'Hermentier die voor tekenaar Looky fantasybewerkingen maakte van Belle en het Beest en Sneeuwwitje. Lea is de leidster van het groepje en is een extraverte fashionista die ervan droomt haar eigen modelijn te creëren. Lee experimenteert graag. Ze ontwikkelt de eerste biologische make-up. En Lila is het meest verlegen vriendinnetje. Ze is een echte geek en is goed op de hoogte van de laatste gadgets. En ze kookt ook graag. In dit eerste album moet ze stage lopen in een prestigieus restaurant waar ze de rottigste karweitjes moet opknappen en moet luisteren naar een weinig begripvolle chefkok. Gelukkig kan ze rekenen op haar wil, creativiteit en haar vriendinnen om van haar stage een succes te maken.
De Eenhoornridder (Guillermo González Escalada + Stéphane Piatzszek) (HC/56p/€18,95) (met prent)
> Dit one-shot ziet er geweldig uit. Ook het verhaal is veelbelovend. Tijdens de slag bij Crécy in 1346, aan de vooravond van de Honderdjarige Oorlog, biedt ridder Juan de la Heredia zijn paard aan de Franse koning aan om hem uit zijn benarde positie te helpen. De ridder wordt omsingeld door de Engelsen, hij trekt zijn harnas uit om onbelemmerd te kunnen bewegen en zijn woede de vrije loop te geven. Zijn moordlust houdt hem in leven, maar hij wordt doorboord door een zwaard. Terwijl het leven uit hem vloeit, ontdekt hij dat hij gespietst is door de hoorn van een eenhoorn. 's Morgens leeft hij nog steeds en jaagt hij op het mythische dier om te weten waarom hij niet mocht sterven.
Op de Barricades! 1: De Rode Olifanten (Lucy Mazel + Wilfrid Lupano) (HC/56p/€18,95) (met prent)
Op de Barricades! 2: De Spook-Aristocrate (Anthony Jean + Wilfrid Lupano) (HC/56p/€18,95) (met prent)
> Voor een nieuwe reeks van Wilfrid Lupano (Alim de Leerlooier, Krasse Knarren, Het Rechte Pad, De Engelsman die niet van Vuurwapens Houdt) zitten we op de eerste rij. In de conceptreeks Op de Barricades! schrijft hij afgeronde verhalen per album die worden getekend door verschillende tekenaars. Deel 1 is getekend door Lucy Mazel, deel 2 door Anthony Jean (De Eenhoorn) en het derde en laatste deel door Xavier Fourquemin (De Legende van het Wisselkind, De Wezentrein). Elk album gaat over een andere vrouw die mee op de barricades stond tijdens de onlusten in de Commune van het negentiende-eeuwse Parijs. Over dezelfde gebeurtenissen, die slechts een drietal maanden duurden in de winter van 1870 en 1871, maakte Jacques Tardi het vierdelige De Stem van het Volk. Elk album van Op de Barricades! is dus afzonderlijk te lezen, maar het hoofdpersonage van het ene album is een nevenpersonage in de andere. Op historisch vlak leidde de sterkte van de vrouwen naar de eerste officiële feministische beweging op Frans grondgebied.
Star Wars: De Laatste Vlucht van de Harbinger 1 (George Molina / Mike Mayhew + Jason Aaron / Matt Milla) (SC/64p/€8,95)
Star Wars: De Laatste Vlucht van de Harbinger 2 (George Molina + Jason Aaron / Matt Milla) (SC/64p/€8,95)
> Elke maand albums van Star Wars, zo ook deze maand met het tweeluik De Laatste Vlucht van de Harbinger dat zich afspeelt tussen A New Hope en The Empire Strikes Back. We maken kennis met een elitegroep van zeven uiterst effectieve Imperial Stormtroopers die het de Rebellen knap lastig maken. Deze verhaallijn sluit aan bij de hoofdreeks en eindigt met een climax die in de volgende cyclus overgaat.
Wraithborn 1: Renaissance 1 (Joe Benitez / Joe Weems + Chen Marcia / Joe Benitez) (SC/56p/€8,95)
Wraithborn 2: Renaissance 2 (Joe Benitez / Joe Weems + Chen Marcia / Joe Benitez) (SC/56p/€8,95)
> Wraithborn Redux is een oudere creatie van Joe Benitez, de maker van de steampunkthriller Lady Mechanika. De oorspronkelijke serie uit 2005-2007 gaat over een normaal, verlegen meisje dat op een dag bovennatuurlijke krachten krijgt. De tweede hoofdrolspeler is een jong, trotse krijger die zijn krachten aan haar verloor. Samen binden ze de strijd aan met demonische wezens om de mensheid van het slavendom te behoeden. Het enige wapen waarmee ze dat kunnen doen, is de Wraithborn die bewaard wordt door een geheim krijgersgenootschap.

Dark Dragon Games Collection

• Assassin's Creed: Zonsondergang 1 (Neil Edwards + Anthony Del Col / Conor McCreery) (SC/64p/€8,95)
• Assassin's Creed: Zonsondergang 2 (Neil Edwards + Anthony Del Col / Conor McCreery) (SC/64p/€8,95)
> Zonsondergang is de nieuwste complete cyclus in de reeks Assassin's Creed. We volgen Charlotte die een middel zoekt om de Assassin's te helpen de plannen van de Tempeliers te dwarsbomen. Diep uit het geheugen van haar Inca-voorouder moet een woord opgerakeld worden om hen te redden.


Hauwaerts Uitgeverij
22/07
TOP
Mortensens Mondiale Mysteries 1: De Rode Robijn (Lars Jakobsen) (SC/48p/€10,00)
> Vertaling van de eerste twee albums in de detectivereeks met een fantasytrekje door de Deense tekenaar Lars Jakobsen. De Deense reeks bestaat uit vijf albums. De inhoud van De Rode Robijn: "Volgens de legende is de Rode Robijn behekst. Mortensen moet dit gestolen kleinood terugbrengen naar zijn plaats in de geschiedenis, maar een handjevol kapers op de kust zit hem op de hielen. Mortensen en zijn nieuwe vriendin Kate belanden op de plek waar niemand de Rode Robijn verwacht: aan boord van de Titanic. Zal de vloek van de robijn Mortensen naar de bodem van de oceaan verdoemen?
Mortensens Mondiale Mysteries 2: Santa Fé Jail (Lars Jakobsen) (SC/48p/€10,00)
> "Een geniale wetenschapper wordt gekidnapt en Mortensen krijgt een bijzondere opdracht: 'breng het losgeld naar Santa Fé Jail'. Maar de kidnappers zijn tijdreizigers, dus niets is wat het lijkt. Net voor zijn vertrek wordt Mortensen verdoofd door een mysterieuze vrouw, om dan te ontwaken aan boord van een vliegtuig dat aan een noodlanding begint boven Tanzania. Overleeft Mortensen dit, zodat hij op zoek kan gaan naar de wetenschapper?"


Kannibaal
29/07
TOP
De Touren van Marc Sleen (Marc Sleen / Frederik Backelandt) (HC/208/€32,50)
> "Marc Sleen is niet alleen de geestelijke vader van stripheld Nero. Als grote sportliefhebber maakte hij van 1947 tot 1964 ook ieder jaar een reeks cartoons waarin hij de Tour de France in zijn unieke karikatuurstijl samenvatte. Dit boek bundelt de mooiste, meest in het oog springende prenten per Tourjaar en zoekt naar de verborgen thema's die Sleen daarin verwerkte. Zo laat hij Nero, Madam Pheip en Adhemar figureren tussen de coureurs, kaart hij op ludieke wijze de toen al relevante dopingproblematiek aan en geeft hij extra aandacht aan historische gebeurtenissen als Expo 58. Hier en daar duikt zelfs een klein zelfportret op. De stripstroken worden geduid door Tourexpert Frederik Backelandt. Hij bespreekt hun historische context en licht de stijl en de fijnzinnige humor van Sleen toe. Het resultaat is een uniek beeld van de gouden jaren van de Ronde van Frankrijk, de tijd van de echte helden en de karakterkoppen van de koers: Schotte, Impanis, Bartali, Coppi, Kübler, Koblet, Poulidor, Anquetil,... Het perfecte boek voor Tournostalgici, liefhebbers van ons striperfgoed en — uiteraard — alle fans van Marc Sleen. In samenwerking met de Stichting Marc Sleen (www.marc-sleen.be)."


Khani
22/07
TOP
XIII Mystery: Jonathan Fly (Olivier TaDuc + Luc Brunschwig) (HC/64p/€110,00) (luxe met ex-libris)
> Luxe-editie op groot formaat in een oplage van honderd genummerde en gesigneerde exemplaren met gesigneerde en genummerde ex-libris.


Silvester
08/07
TOP
PAKKET: Zeven deel 11+12 (2 x HC)
> Beide delen zijn tijdelijk samen te koop tegen 29,95 euro in plaats van 33,90 euro.

Broadway - Een Straat in Amerika 2 (Djief) (HC/48p/€16,95)
> Slot van het tweeluik waarvan deel 1 in maart verscheen, lees hier een bespreking. "Chapman's Paradise is een puinhoop: een waardeloze impresario, een podium dat ineenstort in het midden van een voorstelling... de danseressen zitten zonder werk en de broers Chapman zitten in zak en as. Maar de lichten van Broadway doven nooit. Ze moeten alleen een nieuw, spectaculair idee vinden, en liefst van al ook nog wat geld. Misschien door het familiebedrijf te verkopen...?"
• Hauteville House 12: De Put van Jacob (Thierry Gioux / Christophe Quet + Fred Duval) (HC/48p/€16,95)
> "1865. Zelda en Gavroche zijn gerekruteerd door het Noord-Amerikaanse verzet dat is opgericht door de man die de oorlog heeft verloren, maar zich klaarmaakt om de strijd opnieuw aan te gaan: Abraham Lincoln. De staten van het Zuiden worden ervan verdacht een verbond te hebben gesloten met 'de wezens uit de diepten', een intelligentie uit het binnenste van de Aarde. Het onderzoek begint met dit uitzonderlijke en dreigende pact." Hauteville House zit in het Frans al aan deel 14. Zowel deel 13 alsd 14 staan aangekondigd op de backcover.
• Walking Dead verzamelbox voor deel 17-18-19-20 (€15,00/lege box met artprint)
• Walking Dead verzamelbox voor deel 17-18-19-20 (4 x HC/€85,00 + box)
• Wollodrïn verzamelbox voor deel 5+6 (€15,00/lege box met artprint)
• Wollodrïn verzamelbox voor deel 5+6 (4 x HC/€45,00 + box)

Zeven 11: Zeven Detectives (Éric Canete + Herik Hanna) (HC/64p/€16,95)
> De conceptserie Zeven wordt weer opgepikt. De Franse reeks is al toe aan deel 19, maar de vertalingen wijken nu af van die Franse reeks want de Nederlandstalige delen 11 en 12 zijn eigenlijk de vertalingen van de Franse delen 13 en 14. Zeven 11: Zeven Detectives: "Londen, 1920. Een reeks gruwelijke moorden teistert de stad. Met elk nieuw slachtoffer vindt de Scotland Yard niet ver van het lichaam een lijst met zeven namen: de namen van de zeven grootste en beroemdste detectives ter wereld, die worden uitgenodigd om zich met het onderzoek bezig te houden... door de moordenaar zelf. Ondanks de door iedereen gedeelde scepsis over de dreigementen van de misdadiger stemmen zij in de macabere uitdaging aan te nemen."
Zeven 12: Zeven Pistoleros (Antonio Sarchione + Bastien Ayala / David Chauvel) (HC/64p/€16,95)
> "Texas, 1899. Zeven scherpschutters, ware levende legendes, genieten van hun rust in de buurt van de Mexicaanse grens. Helaas voor hen, besluiten vanuit de oostkust 's lands grootste industriëlen een prijs op hun hoofd te zetten. Hun strategie: alle bandieten en desperado's die de streek telt, tegen de zeven pistoleros op te zetten, zodat ze elkaar afslachten." De delen 13 (Zeven Schipbreukelingen) en 14 (Zeven Draken) staan al aangekondigd op de backcover van beide albums.


Standaard Uitgeverij
08/07
TOP
• Suske en Wiske 340: Mami Wata (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (SC/48p/€5,99)
> "Op een dag wordt er ingebroken in het huis van Sidonia. De kamer van Suske is daarbij op brutale wijze overhoop gehaald. Maar de dief heeft echter ook elders in de buurt toegeslagen waarbij een spoor van gelijkaardige vernielingen achterliet. Wanneer de politie de zaak onderzoekt, blijkt al snel dat het hier om een mysterieuze zaak gaat. De dief vermomt zich als luipaardman en is op zoek naar drie beeldjes die lang geleden door een stel archeologen uit het heiligdom van Mami Wata werden gestolen. Die beeldjes zijn de kinderen van Mami Wata. Tot hun grote verbazing vinden ze één van de beeldjes terug in de kamer van Suske. Wanneer die tijdens de klopjacht op de luipaardman levensgevaarlijk gewond raakt lijkt zijn einde onafwendbaar. Maar al gauw wordt duidelijk dat de geest van Mami Wata hem in leven houdt. Ze dwingt onze vrienden haar kinderen terug te brengen naar Afrika, zo niet zal Suske sterven." Na de start van de voorpublicatie in de krant kwam Mami Wata twee keer in het nieuws. Een eerste keer omdat er zogezegd voor de eerste keer blote borsten in te zien zijn (wat een fout is, want twintig jaar geleden waren er ook al te zien in de albums De Mompelende Mummie en het vervolg De Vogels der Goden). Daarna omdat er in hetzelfde fragment een zwarte met overmatig dikke lippen voorkwam. Zie ook dit bericht.


Standaard Uitgeverij / Stribbel Strips
08/07
TOP
• Suske en Wiske 340: Mami Wata (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (HC/52p/€59,99) (luxe met ex-libris)
• Suske en Wiske 340: Mami Wata (Luc Morjaeu + Peter Van Gucht) (HC/52p/€99,99) (superluxe met ex-libris)


Uitgeverij Bibliodroom
22/07
TOP
Deze Mokkel Stapt van haar Sokkel (Striptic + Maud Vanhauwaert) (SC/72p/€9,95)
> Wie tot voor enkele jaren geleden in de West-Vlaamse stad Roeselare kwam, merkte vast weleens het bronzen standbeeld Sierlijkheid van Irenée Duriez op dat een centrale plaats op de Grote Markt van Roeselare had gekregen. Verleden tijd, want dat beeld (een vrouwelijk naakt) werd een paar jaar geleden stilletjes verhuisd naar een parkje aan de stadsrand. Over de fictieve aanleiding voor de verhuis maakten het stripcollectief Striptic en dichteres Maud Vanhauwaert de strip Deze Mokkel... Het kenniscentrum ARhus in Roeselare zocht een manier om poëzie naar een breder publiek te brengen. De keuze viel op een strip zonder dat het om verstripte gedichten zou gaan, maar om een harmonieus samenspel van taal en beeld. Maud Vanhauwaert debuteerde in 2011 met de poëziebundel Ik ben Mogelijk. Een jaar later won ze het wereldkampioenschap Poetry Slam en in 2014 het Leids Cabaret Festival. Sinds januari toert ze rond met haar eerste avondvullende solovoorstelling Het Is de Moeite. Ze treedt op in binnen- en buitenland, van Polen tot Slovenië, van Mexico tot Zuid-Afrtika, van opera tot schapenstal. Striptic bestaat uit de drie stripmakers Steven Selschotter, Jimmy Hostens en Phavin Verly die tegelijk Cultureel Ambassadeurs zijn van de stad Roeselare. Over hun album, waarin elk van hun specifieke tekenstijlen een plaatsje kregen, plukken we volgende uitleg uit het persbericht: "Het werd zoeken en aftasten, schrijven en schrappen, tekenen en gommen, overleggen en weerleggen. Na anderhalf jaar ligt het resultaat er: Deze Mokkel Stapt van haar Sokkel..., geïnspireerd door wat zich voordeed met een bronzen beeld — een vrouwelijk naakt — van Irenée Duriez, Sierlijkheid genaamd. Het opvallende kunstwerk verhuisde stilzwijgend van een centrale plaats op de Grote Markt van Roeselare naar een parkje aan de stadsrand. Net als mensen onderweg in een stad zoekt het beeld niet alleen zichzelf, maar evenzeer een juiste plaats. Er is een duidelijke link met thema's als ruimtelijke ordening, immigratie, vergrijzing, mobiliteit,... Onderwerpen die al vaker voorwerp van gesprek waren in kenniscentrum ARhus. Neen, hier herbergt men niet allen de ontroerende kennis in de vorm van boeken en multimedia, men gaat er ook op zoek naar (ont)roerende kennis door interactie en dialoog. Het resultaat is merkwaardig: op een doordeweekse gedichtendag midden in de zomer verschijnt met veel sier deze graphic poetry."


TOEKOMST
Te Verschijnen
Op Stapel
TOPPERS
13 x XIII
14-18
De 25 bekendste konijnen
20 jaar Arcadia, 20 topstrips
25 jaar Vrije Vlucht
30 jaar Kiekeboe
49 Kanjers van Oranje
50 jaar De Rode Ridder
60 jaar Nero
70 jaar Kuifje-weekblad
Aantrekkelijkste Heldinnen Top 540
Asterix Top Six
Batmanspecial
BelgenTop 100
De Blauwbloezen Top 49
De Grenzeloze Top 500 (2010)
De Grenzeloze Top 500 (2012)
De Honderd Hoogtepunten van Willy Vandersteen
De Rest van de Wereld Top 50
FransenTop 100
Jaartoppers
Jommeke Top 10
Koppeltjestop 20
Napoleon in de strip
ReeksTop 50
Robbedoes
Schrijvers over Strips
Schurken- & Feeksentop
Star Wars
Suske en Wiske: 70 stroken in 70 dagen
Urbanus Top 15
De Wereld rond Franquin
Westernstrips